suhanjfitness_shareinpicture_170117-01

TOUR DE SUHANJ!

A 2018-as Tour de France ideje alatt (július 07-29.) szervezzük meg Tour de SUHANJ! jótékonysági akciónkat. Célunk 3 millió forint összegyűjtése, 15 spinner teremkerékpár beszerzésére fogyatékkal élők sportolásához. Segítségetekkel lecserélhetjük erősen megviselt gépparkunkat.
Ennek a célnak az érdekében közös tekerésre hívjuk a kerékpározás és a spinningelés szerelmeseit, valamint az esélyegyenlőség bajnokait. Vállalati csapatokat, kerékpáros egyesületeket, és önállóan segíteni vágyó magánszemélyeket is nagy szeretettel várunk.
A verseny teljes időtartama alatt kivetítőn nézheted nálunk tekerés közben az élő közvetítést. Hozhatsz magaddal görgőt és országúti bringát is (ha utóbbit szeretnéd, mindenképpen jelezd előre telefonon!). Sportolj jótékonyan, vagy “csak” támogasd a gyűjtést. Várunk a SUHANJ! Fitnessben, de helyszíni megjelenés nélkül, pusztán segítő szándékkal is küldhet bárki adományokat a nemes célra itt, ezen az adománygyűjtő oldalon keresztül.
Bringázz nálunk egyénileg vagy barátaid társaságában.
A verseny élő közvetítésének időtartama alatt bármikor beszállhatsz. Egy óra jelképes díja 3000 Ft adomány, de végigtekerhetsz akár egy teljes szakaszt is, ennek jelképes díja 10000 Ft adomány. Várunk vállalati és sportcsapatokat. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy egy közösség egy teljes napot, egy teljes szakaszt lefoglaljon. 200.000 Ft vállalati támogatás esetén az ebből a támogatásból beszerzett eszközön feltüntetjük majd a vállalat/csapat nevét. Ha Spinner gépet szeretnél foglalni, vagy görgőt és saját bringát hozol, hívd ezt a számot: +36 30 211 7278. Ha adományozni szeretnél, a következő oldalra kattintva teheted meg: http://suhangyalok.hu/tamogatas/215 

Vélemény, hozzászólás?