18268529_10212837423110452_831091554955256793_n

Labdarúgás: Már nem kieső helyen

Labdarúgó csapatunk nagyon nehéz helyzetben volt az idény jelentős részében, azonban most már kezdenek szertefoszlani a viharfelhők a fejünk felől.

Talán már nem is emlékszünk, hogy csapatunk mikor volt nem kieső helyen a Budapesti Labdarúgó Bajnokság első osztályában, de most végre megint ez a helyzet. Hétvégén a Pestszentimre csapata volt az aktuális ellenfél, előtte ugyan a bajnokságot vezető REAC csapatától egy viszonylag szoros meccsen kikaptunk, de ez abszolút az elfogadható kategóriába tartozik, főleg annak tudatában, hogy az ezt megelőző 5 meccsből kétszer nyert csapatunk és háromszor döntetlent játszott. 

A meccs azért is volt nagyon fontos, hisz ellenfelünk szintén a kiesés elől menekül, tehát közvetlen riválisnak számít, ami még jobban emeli a meccs jelentőségét. Ennek megfelelően futottak ki fiaink a hazai pályának számító Budafoki műfűre és már az első félidő végén sikerült kétszer is betalálnunk, ami egy kicsit megnyugtatta csapatunkat. A második félidőt is kontroll alatt tartva jó játékkal végül nagyarányú győzelmet arattunk. A vége 4-0.

BLSZ I. osztály 25. forduló
TFSE – Pestszentimrei SK 4-0 (2-0) 
Budafoki MTE Sporttelep, V: Bartis, Nagy, Czár.

TFSE: Szűcs – Pusztay, Sztranyovszky, Mayer, Csiszár, Kovács, Homonyik, Csete, Gondos, Marton, Suskó – Barsi, Zsidi, Katona, Czagány, Heinrich, Nagy, Keresztesi. Vezetőedző: Elekes József.
PSK: Berencsi – Nagy, Zeis, Erdei, Vékony, Kunovics, Nagy, Lakatos, Erdei, Papp, Kucsik – Polónyi, Szegő, Farkas, Kéri, Fábián. Vezetőedző: Molnár Zoltán.

Gólszerzők: Suskó, Csiszár, Keresztesi, Homonyik.

tabella 2018.05.02

Ezzel a győzelemmel már nem vagyunk a kieső helyen, még öt találkozó van a bajnokságból számunkra és ezekből háromszor közvetlen riválissal találkozunk. Soron következő bajnokinkat szombaton 15.00-kor kezdjük ugyancsak Budafokon, ám most nem mi leszünk a pályaválasztók, hanem a BMTE második csapata. Szoros meccsre van kilátás, gyertek és szurkoljatok a srácoknak!

Hajrá TF!

Vélemény, hozzászólás?