_MEFOB-logo

MEFOB Maraton májusban!

Hihetetlen mennyi megmérettetés vár a TF diákjaira. Mint ilyenkor szokott lenni, jön a jó idő és ezzel egy időben jönnek a MEFOB döntők, illetve versenyek, melyeken általában diákjaink szép számban és kiváló eredményekkel szerepelnek, reméljük a mostani MEFOB maraton is ilyen lesz. 

Nézzük is milyen versenyek és milyen jelentkezési határidők várnak ránk májusban:

Május 13. napján került megrendezésre a “Hív a Duna” elnevezésű  gróf Széchenyi István Tízevezős Amatőr Regatta és Országos Egyetemi Bajnokság, melyet  Margitsziget melletti budai Duna-ágánál rendeznek.

Jelentkezési határidő: Április 30. 
2018 Tízevezős MEFOB_versenykiíras

 

Május 28. napján Nehézségi Mászóversenyt rendez a MAFC és a BME Testnevelési Központ.  Az esemény helyszínéül a BME MűFal – 1111. Budapest, Bertalan Lajos u. 4-6. – fog szolgálni. 

Jelentkezési határidő:  Május 20. 24:00
falmászás_MEFOB 2018_versenykiírás

 

Május 4-én és 5-én rendezik meg a Floorball MEFOB-ot Szegeden. Az esemény szervezője a Szegedi Tudományegyetem Sportközpontja és a Szegedi Rekreációs Sport Club és a Magyar Floorball Szakszövetség.

Floorball-MEFOB-2018-Szeged-Versenykiírás

 

Május 4-én bonyolítja le a Magyar Jégkorong Szövetség, a MEFS és a Károli Gáspár Református Egyetem a Nemzeti Egyetemi Jégkorong Bajnokságot. A verseny helyszíne pedig nemmás, mint az Óbudai Gepárdok Jégcsarnok.

Jelentkezési határidő:  2018. május 1, 24:00
Jégkorong_MEFOB_versenykiírás_2018

 

Ugyancsak május 5-6. között rendezi meg a Debreceni Egyetem az Országos Egyetemi és Főiskolai Vívó Bajnokságot. Helyszínül a  A Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpont fog szolgálni. 

Jelentkezési határidő:  2018. április 28. 24.00
mefob_vivas_vk_18

 

Május 5. napján szállnak versenybe egymással a honi egyetemek legjobb tollas játékosai az Egyetemi és Főiskolák Országos Tollaslabda Bajnokságán. Helyszín MAGYAR GYULA Kertészeti Szakgimnázium Csarnoka.

Jelentkezési határidő:  2018. április 30. (hétfő) éjfél (24.00)
MEFS_Tollaslabda_2018

 

Május 12-én Dr. Hetényi Géza emlékének tiszteletére kerül megrendezésre Magyar Egyetemi-Főiskolai Sakkbajnokság, a verseny helyszíne pedig ELTE Egyetemi Kollégium Kőrösi Csoma Sándor Tagkollégiuma.

Jelentkezési határidő: 2018. május 5.
 sakk_MEFOB_versenykiírás-2018

 

Május 25. napján Ultimate Frizbisek veszik fennhatóságuk alá a Csörsz utcai műfüves pályát, hiszen itt rendezik MEFOB Ultimate Frizbi Bajnokságot.

Jelentkezési határidő: 2018.május 15.
Ultimate_frisbee_versenykiiras_MEFOB

 

Jelentkezzetek és legyetek ti a legjobbak! Jelzem szurkolni is ér!
Hajrá TF!

Vélemény, hozzászólás?