TF-Cegléd (81)

Kézilabda női: Magabiztos győzelem

Női Kézilabda NBII./D csoport Bajnoki mérkőzés (2018.04.08.)
TFSE – Euronovex VSE  32:27  (20:14)
Fontos mérkőzés volt annak ellenére, hogy ősszel is meg vertük őket. Azonban volt egy hosszú húsvéti szünet, pihenővel és ilyenkor vannak meglepetések. Természetes az is, hogy az ellenfél vissza szeretne vágni a hazai vereségért, és a bent maradásért is küzdenek.
 Nehezen lendültünk bele a mérkőzésbe, kicsit álmosan, hibákkal kezdtük az első 15 percet és csak 10:8 volt a javunkra.TF-Cegléd (252)
Ezt követően Matheisz Reni, Káldy Lili és Szántó Edina  eredményessége meg hozta a döntő fölényünket és a félidőt 20:14 zártuk.
A második félidőben az eredmény lehetőséget adott, hogy több játékos pályára lépjen és bizonyíthasson. A játékosok éltek a lehetőséggel és 12-en gólt is lőttek és biztosan nyertük a mérkőzést.
TFSE csapata: Szajkó Kinga, Bottlik Flóra 2, Peredi Zsófi 1, Bíró Eszter 1, Gajdán Gréti 1, Káldy Lili 8/3, Szántó Edina 6, Lugosi Gréti 1, Golyán Barbara 2, Kovács Eszter, Matheisz Renáta 7, André Ilona 1, Zatlukál Senon 1, Tóth Tamara 1, Szlaukó Eszter.
Kiállítások:  14 perc  ill.  10 perc
Hétméteresek:  5/3  ill.  4/4
Viglási Zsuzsanna edző: Nagyon fontos 2 pontot szereztünk, mivel ellenfelünk nagyon készült  és szeretett volna nyerni a bent maradásért. Picit nehezen lendültünk a mérkőzésbe a húsvéti szünet miatt és talán több hibával is játszottunk mint amit elképzeltem.
Aminek viszont örülök, hogy minden játékosom kapott lehetőséget, ami mindig fontos, hogy mindenki játékban maradjon a bajnokság végéig.
Gratulálok mindenkinek a győzelemhez !

Vélemény, hozzászólás?