fut2

Nálunk a munkatársak is sportosak

A TFSE munkatársai is ott voltak a Vivicittán. Április 14-én és 15-én megtelt a főváros amatőr futókkal, ugyanis hétvégén rendezték a 33. Vivicittá Városvédő Futást. A TFSE dolgozóinak csapata is megmérettette magát a versenyen, két 3 fős váltónk indult a vasárnapi félmaratonon.

fut3A csapat tagjai már a felkészülést is komolyan vették, hetekkel a verseny előtt elkezdtek közös futóedzéseket tartani, így a vasárnap reggeli rajthoz fizikálisan is felkészülten állhattak oda a váltók első futói. Nem mindenkinek kellett egyforma távot futnia, ugyanis a félmaratoni távot 4.9, 7.5 és 8.7 km-es szakaszokra bontották. Az időjárás kegyes volt a versenyzőkhöz, bár még reggel esőre állt, de a délelőtt folyamán előbújt a nap, így kifejezetten ideális időben futhatott mindenki.

Természetesen nem az időeredmény volt az elsődleges, hanem hogy mindenki kihozza magából a maximumot, miközben jól is érzi magát, de azért megemlíthető, hogy a TFSE 1-es számú váltója 12 percet vert TFSE 2 váltóra.

fut1Nagy Máté, ügyvezető: „Nagyon örülök, hogy elindultunk a versenyen, fontos, hogy ne csak sportolóink, hanem a munkatársak is fittek és egészségesek legyenek. Az ilyen alkalmak csapatépítő programként is funkcionálnak, úgy érzem ebből a szempontból is sikeres volt a futás. Én a 7.5 km-es távot vállaltam, korábban még nem futtatottam egybefüggően ekkora távot, de váltáskor úgy éreztem, hogy még lett volna bennem tartalék, de ez talán az óvatosan megválasztott tempónak volt köszönhető. Nagyon jól éreztem magam, úgy láttam a munkatársaim is, úgy gondolom, méltó módon képviseltük a TFSE nevet.”

Módis Zsuzsanna, irodavezető: „Először indultam ilyen jellegű amatőr versenyen, és nyugodtan mondhatom, hogy nagy élmény volt. Kicsit aggódtam, hogy sikerül-e jól teljesítenem a távot, de a felkészülés sokat segített. Csodás útvonalon futottuk le a versenytáv első (4,9 km) szakaszát. A rengeteg résztvevő nagyon nagy motivációt adott, igazi húzóerő volt a teljesítményemben. Jó volt látni, hogy egy ilyen sportesemény mennyi embert megmozgat, lelkes amatőröket és sportolókat egyaránt. A verseny után egy szuper napot töltöttünk együtt a munkatársakkal, ami úgy gondolom, hogy sokat hozzátett a munkatársi közösség építéséhez. A közeljövőben tervezünk még közösen hasonló amatőr sportos programokat, úgy látom, hogy nagyon jó dolgozói csapat van épülőben.”

 

Vélemény, hozzászólás?