received_10214501778752197

Röplabda Női: Két meccs az 5. helyért

Hatalmas csatában egy végletekig kiélezett párharcban maradtunk sajnos alul a BDSE csapata ellen az NBI negyeddöntőjében, így helyosztót játszunk az 5. helyért az ellenfél a Palota RSC csapata lesz.

Ma kezdődik röplabdás lányainknak az utolsó felvonás az idei NBI-es bajnokságban, a BDSE elleni két győzelemig tartó párharcban ugyan alulmaradtunk, de nemhogy helyt álltak a lányaink, de hihetetlen győzni akarásról és kitartásról tettek tanúbizonyságot. 
Most azonban jöhet a következő találkozó, ugyan úgy két győzelmet először megszerző csapat hódítja el a liga 5. helyét. Azonban ez nem lesz a legegyszerűbb, ugyan az idei mérlegünk a palotai lányok ellen 3 győzelem, 1 vereség, mégis minden erőnkkel koncentrálnunk kell az összecsapásra, hisz amennyiben nem így tesznek a lányok, akár meglepetés is születhet. 

received_10214501780592243A mai meccsről Kolada Juditot csapatunk kiválóságát kérdeztük.

– Az utóbbi időben szerintem sokat javult a jatekunj így nem hiszem, hogy gondot fog okozni a mai Palota elleni merkmérk. Ettől függetlenül koncentráltan, 100%-ot beleadva kell játszanunk.

Illetve a Budaörs elleni párharcról.

– Budaörs elleni párharc, kicsit neneh meg mai napig is beszélni róla, mert kezunkben volt a győzelem, de nem sikerült nyernünk. 1:1 után a döntő meccsen idegenbe nagyon jól kezdtünk és a 4.szettben 2:1-es szett állásnál sikerült 10 pontos előnyre is szert tennünk, de túl hamar úrrá lett a csapaton ez a számunkra is meglepő eredmény. Véleményem szerint 22:13-as állásnál már elhittük, hogy megvan ez a mérkőzés, de minden meccs az utolsó sípszóig tart sajnos, fejben nem tudtunk koncentrálni amit nagyon sajnálok, mert most kezdett el a csapat tenytén röplabdázni es jó lett volna tovább vinni ezt a lendületet és még több meccset játszani … de így mmá csak 2 vagy 3 mérkőzés van hátra az idei szezonból.

TFSE – Palota RSC 
Első mérkőzés: 
2018.04.06. péntek 20.00
Testnevelési Egyetem “D” terem

Hajrá TF!

Vélemény, hozzászólás?