tf-solymár (175)

Kézilabda férfi: 9 gólos győzelem a csoportelső ellen

Férfi Kézilabda NBII./Északi csoport Bajnoki mérkőzés (2018.03.25.)
TFSE  – Rév TSC (15:9)  25 : 16

Az őszi mérkőzésen 4 gólos vereséget szenvedtünk a csoportelső Rév TSC csapatától idegenben. A hazai mérkőzés is hasonlóan indult, még alig hangzott el a sípszó, máris 4:1 volt az ellenfélnek a gyors lerohanás góljaiknak köszönhetően. Irányítónk, Herbtf-solymár (168)ert Krisztián betöréseiből szerzett góljaival hamar sikerült kiegyenlíteni, majd Vitéz Marci találataival át is vettük a vezetést, amit egészen a mérkőzés végéig tudtunk tartani.  Az első félidő 18. percében a gyors 4 gólos vezetés 1 gólra csökkent. Edzőnk azonnal időkért. Ez az 1 perc bőven elég volt egy gyors fejmosásra és némi taktikai utasításra. Az utolsó 10 percet 6:1-re nyertük, Győrkő zárásainak köszönhetően és Vitéz Marci védhetetlen átlövéseivel 6 gólos vezetéssel mehettek a fiúk a szünetre. A 6 gól semmit nem jelentett, hiszen a csoportelsővel játszottunk, akik 13 ponttal többet szereztek idén, mint mi. Nem volt könnyű a második félidő, viszont a cserék is jó ütemben tudtak beszállni a mérkőzésbe. A végén kicsit elfáradtunk, de még így is 10:7-re nyertük a második félidőt!

A Rév csapata hol a 7 emberes támadással, hol a nyitott védekezéssel próbálta megállítani csapatunkat, de Adorján Gábor utasításait követve hamar megtaláltuk az ellenszert az ellenfél próbálkozásaira. Természetesen van még mit tanulnunk, a 7 emberes támadásunkat nem mindig tudjuk góllal befejezni, tf-solymár (36)viszont a védekezésünk kezd összeállni, több a besegítés, többet ütközünk, többet beszélünk, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a második félidő 20. percéig mindössze 3 gólt sikerült kapnunk!
TFSE: Herbert Krisztián 4, Györkő Marcell 4, Konyicsák Ádám, Chenu Antione Jeremy 1, Temesvári Csanád, Vitéz Márton 8, Ujvári Bence 2, Oláh Bence 2, Herpai Ágoston, Kovács Bence 2, Osgyán Bence 2, Galbos Áron, Kavin Kristóf, Sávai Levente, Mlinkó Gábor!
A mérkőzésen Herbert Krisztián a 40. perc környékén térdsérülést szenvedett, így mihamarabbi felépülést kívánunk neki!
Következő hazai mérkőzés: 2018. április 15.  18:00 (Semmelweis sporttelep – Zágrábi u. 14.)
Fotó: Szilágyi Anna

Vélemény, hozzászólás?