TF-Cegléd (229)

Kézilabda női: Nagyarányú győzelem

Női Kézilabda NBII./D csoport Bajnoki mérkőzés (2018.03.11.)
TFSE – Hort Csepel  (19:7)  41:19
A hazai mérkőzést bizakodva kezdtük, bár a kezdő csapatból Bíró Eszter influenza miatt csak a kispadról nézhette a mérkőzést. A mérkőzésre 15 játékost tudtunk nevezni és nagy örömömre 11-en eredményesek is voltak.TF-Cegléd (253)
A mérkőzés egy kicsit nehezen indult és az első 10 percben csak 4 : 2-re vezettünk, igaz sok kapufa és sok ütközések, faultok jellemezték ezt a játék részt. Majd Káldi Lili vezérletével csapatunk elhúzott 9 : 2 re átlövés góljaival és André Ilona indítás góljaival.
Bár védekezésünkben mindig volt valami kis hiba és betörés gólokkal felzárkózott a vendég csapat, ekkor a 18. percben időt kértem 9 :4-nél.
Időkérés után szinte az érvényesült a pályán amit mi akartunk. Végig kijátszottuk ziccerig a támadásokat és hol Szántó Edina és Tóth Tamara beállóban, hol Bottlik Flóra és André Ilona szélső góljaival beállítottuk az első félidő 19 : 7 eredményét.
A második félidőt nagyon jól kezdtük 10 gólt lőttünk és csak öt gólt kaptunk. Javult a védekezésünk, labdákat szereztünk és ebből André Ilona indítás gólokat tudott lőni. A 15. percben már 30 : 15-re vezettünk, az ellenfél el fáradt, mi pedig továbbra is erős iramot diktáltunk. A csere játékosok is nagyon jól szálltak be a mérkőzésbe és 8 perc alatt 8 : 0 eredményt alakítottak átlövésből, szélső akcióból és beállóból.
A mérkőzés utolsó és egyben legszebb találatát Zatlukál Senon átlövés góljával érte el és így beállította a 41 : 19 végeredményt.
TFSE: Szajkó Kinga, Szlaukó Eszter, Bottlik Flóra 2, Peredi Zsófia 3, Gajdán Gréta 1/1, Káldi Lili 7/2, Szántó Edina 4, Lugosi Gréta 2/1, Bakó Dia 1, Szlovák Enikő 3, André Ilona 12, Zatlukál Senon 2, Tóth Tamara 4, Golyán Barbara, Kruzsicz Bernadett.
Kiállítás:  4 perc  ill.  4 perc
Hétméteresek:  4/4  ill.  6/4
Viglási Zsuzsanna edző:  Ismét fontos kettő pontot szereztünk a célunk eléréséhez, de helyén kell kezelni és nem szabad elbizakodni. Ami fontos, hogy jó volt  a második félidő védekezése és szebbnél szebb támadásokból tudtunk gólt szerezni.

Vélemény, hozzászólás?