98664

Labdarúgás: Válogatott kapussal a kapuban megvan a győzelem is

Péntek este labdarúgó csapatunk fontos meccset vívott a kiesés elkerülése érdekében, hisz az ellenfél az utolsó helyezett II.ker.UFC volt. Ám nem csak ezért volt érdekes meccs a pénteki.

Hihetetlen, de ugyan a tavaszi szezon már jócskán tart, mégis volt új igazolásunk. Méghozzá nem is akármilyen, ugyanis innentől kezdve a TFSE csapatának kapuját a Ferencvárosi TC és a Lombard Pápa válogatott kapusa Szűcs Lajos védi. Lajos már ismerős lehet a TFSE szurkolóinak, hiszen tavalyi szezonban ő védte futsal csapatunk kapuját. 

Szóval a mérkőzés, a meccs előtt csapatunk 8 ponttal a tabella utolsó előtti helyén portyázott és igen gyorsan el kellett kezdenie a pontok gyűjtögetését, amire nem sűrűn nyílik ilyen lehetőség, mivel az a II. ker. UFC volt az ellenfél akik épp csapatunk mögött az utolsó helyen szerénykedtek 7 eddig összegyűjtött pontjukkal.
Sikerült már az első félidőben ellenfelünk fölé nőnünk, ami azért is volt fontos, hogy minél gyorsabban megszerezzük a kellő önbizalmat a meccs megnyerésére. Aztán a félidő közepén egy öngól révén sikerült megszereznünk a vezetést, ezt a 36. percben egy szép megmozdulást követően a Vecsésről télen érkező Csiszár Richárd megduplázott. Szűcs úrnak szerencsénkre és a védelmünk magabiztosságának köszönhetően nem volt dolga.
A második félidőben is ugyanott folytattuk, ahol az elsőben abbahagytuk Csiszár Richárd a 60. percben önmaga második csapatunk harmadik góljával bebiztosította a győzelmünket, innentől már csak a különbség volt a kérdés. A hajrában a csereként beállt fiatal Czagány Botond állította be a végeredményt. 4-0.

BLSZ I. osztály 19. forduló
TFSE – II. ker. UFC 4-0 (2-0)
Budapest, Budafoki MTE Sporttelep V: Landeszmann, Csékei, Madari.

TFSE: Szűcs – Sztranyovszky, Tóth, Mayer, Csiszár, Kovács, Homonyik, Csete, Gondos, Keresztesi, Marton. Cs: Pusztay, Augisztini, Czagány, Petán, Heinrich, Garamszegi. Vezetőedző: Elekes József
II. ker. UFC: Horváth – Kákosy, Bacsek, Tóbiás, Szabó, Kelemen, Király, Maczinkó, Miklósi, Bagyinszky, Mohamed. Cs: Prizzia, Mucsi, Ráskai-Kiss, Vincze, Lénárd. Vezetőedző: Vidéki Gábor
Gólszerzők: Szabó (öngól), Csiszár (2), Czagány.

Ezzel a győzelemmel 3 pontra kerültünk a bennmaradástól, hisz a Hegyvidék csapata áll előttünk 14 ponttal, míg nekünk így 11 pontunk van. Jövőhéten szombaton az 5. helyen álló Testvériség csapatához utazunk a meccset 15.00-kor kezdik a felek.

Hajrá TF!
#tfse #labdarúgás #win #vsufc
FB

Vélemény, hozzászólás?