IMG_1559

Kézilabda Női: Nehéz kezdés után könnyed befejezés

Női Kézilabda NBII. /D csoport Bajnoki mérkőzés  (2018.02.25.)
TFSE – XVI. ker. KMSE  39 : 31 (18:14)
Kedvező előjelekkel készültünk a mérkőzésre, mivel az őszi fordulóban legyőztük az ellenfelünket és a két kettőssel játszó játékosunk is rendelkezésünkre állt. Sajnos még így is csak 13 játékos volt harcra kész ezen a napon betegségek és sítábor miatt.IMG_1558
Nehezen kezdtünk az első félidőben, felváltva estek a gólok, mind két csapatnál sok hiba volt a védekezésben.
A 20. percben 11:10 után végre a csapat oda tette magát és Bíró Eszter, André Ilona és Káldi Lili hármas góljaival növelni tudtuk az előnyünket. A félidő végére még a mérkőzésen nagyon élő Bottlik Flóra és Szántó Edina is hozzá tette a góljait a félidei 18 : 14 eredményhez..
A szünetben sokkal több beszédet kértem a védekezésben, keményebb ütközéseket  és gyors indításokat vártam.
A második félidőt nagyon jól kezdtük és 9 perc alatt lőttünk nyolc gólt és csak egyet kaptunk. Támadásban szebbnél szebb gólokat lőttünk és végre volt szíve a csapatnak ziccerig kijátszani a figurákat. Ekkor Kovács Eszti, Káldi Lili és Bottlik Flóra szép góljaival már 26 : 16 -ra vezettünk.
A győzelem biztosítva volt, a kérdés az volt, hogy a tíz gólos előnyünket meg tudjuk -e tartani a hátralévő időben. Az utolsó 10 percben nagyon akart és ügyes volt Golyán Barbara is, az indításoknál nem lehetett megállítani csak IMG_1556sokszor szabálytalanul. A mérkőzésen szinte mindenki játszott, ami fontos volt a többi mérkőzések miatt, hogy játékban legyen mindenki.
Így a végeredmény 39 : 31 lett a javunkra!
TFSE : Szajkó Kinga, Bottlik Flóra 5, Bíró Eszter 7/1, Káldi Lili 7/1, Szántó Edina 3, Kovács Eszter 3, André Ilona 7, Golyán Barbara 3, Gajdán Gréti 2, Lugosi Gréti, Bakó Diána 2, Zatlukál Senon, Szlaukó Eszter.
Kiállítások:  12 perc ill.  8 perc
Hétméteresek:  2/2  ill.  9/7
Viglási Zsuzsanna:  Annak nagyon örülök, hogy támadásban nagyon szép gólokat lőttünk, de védekezésben van még mit gyakorolni illetve kijavítani, hogy kapusaink is vidámabbak legyenek a mérkőzés után.
Következő hazai mérkőzés: 2018. március 03. – szombat (Bp. Kerék utca 18-20)

Vélemény, hozzászólás?