IMG_1515

Kézilabda férfi: Fontos győzelem

Férfi Kézilabda NBII./É csoport Bajnoki mérkőzés (2018.02.24.)
TFSE – Csömöri SSZN Kft.  36:27  (18:13)

Férfi kézilabda csapatunk szombaton hazai pályán fogadta a Csömör SSZN Kft. csapatát a Kerék utcában.

Férfi csapatunk hosszú idő óta nem nyert mérkőzést, így hiába nyertek az előző félévben Csömörön 8 góllal, így is nehéz mérkőzés várt fiainkra. Egy biztos, a mérkőzést mindig jól kezdjük, gyors lerohanásokból könnyű gólokat szerzünk, szép összjátékok, gyönyörű átlövések jellemzik a játékunkat. Ez most is így történt, viszont az első félidő közepén sorra hibáztunk védekezésben, ezt könyörtelenül kihasználta a Csömöri együttes, és a 14. percben már ismét 7:7 volt az állás 3 gólos vezetés után. Egy labdavesztés után máris 7:8 a IMG_1508Csömörnek. Érezhetően hullámvölgybe került a csapat, Adorján Gábor az új férfi edzőnk azonnal időt kért és észhez térítette a fiúkat. Az időkérést követően hamar átvettük a vezetést és az első félidő második felében, bő 15 perc alatt mindössze 3 gólt kaptunk.

A második félidőt 4 gólos vezetéssel kezdhettük, az 5. perc után már 7 gólra növeltük az előnyünket, itt már látszott a fiúkon, hogy hosszú idők óta először magabiztosan játszanak. A második félidőben Vitéz Marci átlövéseinek és az Ujvári-Györkő összjátéknak köszönhetően egészen a mérkőzés végéig megtartottuk a 7-9 gólos vezetést. Természetesen muszáj megemlítenünk Mlinkó Gábor elképesztő kapusteljesítményét, aki 60 percen keresztül kiválóan segítette a csapatot a kapuban.

TFSE: Osgyán Bence 3, Herbert Krisztián 5, Mlinkó Gábor, Györkő Marcell 5, Konyicsák Ádám 1, Chenu Antoine Jeremy 2, Lukácsi Csongor, Temesvári Csanád 3, Vitéz Márton 8, Galbos Áron, Kovács Bence 5, Ujvári Bence 1, Oláh Bence 3.
Kiállítások:  8 perc  ill.  14 perc
Hétméteresek:  5/4  ill.  6/6

Következő hazai mérkőzés időpontja: 2018. március 17 – szombat 13:00 (Semmelweis sporttelep, Zágrábi utca 14.)

Hajrá TF!
#tfse #kezilabda

Vélemény, hozzászólás?