IMG_1242

Kosárlabda Férfi: Szoros lett a vége

Férfi kosárlabda csapatunk tegnap este lépett újra az “E” terem parkettájára, az ellenfél a MAFC-Csepel csapata volt, akik ellen egyértelműen esélyesnek számítottunk.

IMG_1323Csapatunk a meccset megelőzően a negyedik helyen állt, 11 győzelem mellett 4 vereséget szenvedtünk el, ebből a négyből egyet épp a legutóbbi fordulóban az egyik nagy vetélytárstól a MAFC-Martostól kaptunk ki viszonylag nagy különbséggel, így itt volt az idő javítani az előző heti csorbán a srácoknak. 
Ellenfelünk a középmezőny tagja, a meccs előtt 7 győzelemmel és 8 vereséggel álltak.
Az első negyedben kicsit álmoskásan kezdtünk és a védekezésünk sem volt a legagresszívabb és 20 mezőnydobásból összesen csak 4-et sikerült értékesítenünk, ami előre vezette, hogy 5 pontos hátrányból vártuk a második negyedet. Ezt követően összeálltak dobásaink így a következő két negyedben 65% felett dobtunk és sikerült 5 triplát is elsüllyesztenünk, így ebben a két negyedben 10 pontot vertünk ellenfelünkre. Öt pontos előnyből vártuk az utolsó játékrészt, ahol majdnem sikerült keretbe foglalnunk meccsünket, ami nem kecsegtetett sok jóval. Dobásaink megint nem ültek és sokszor nem is jutottunk dobóhelyzetig. Így nagyon szoros lett a vége, ám egyetlen egy ponttal sikerült megnyernünk a meccset. 
A középső két negyedben mutatott játékunkra lehet építeni, ám egy mérkőzésen belül nem szabad ennyire ingáznia a teljesítményünknek.

Férfi NBII Közép B csoport, 18. forduló
TFSE – MAFC-Csepel 69-68 (11-16, 25-20, 20-15, 13-17)
Budapest, TF E-terem V:
 Gaál, Németh 
TFSE: Novák 12, Petrucsik 8, Haris 17, Sinkovits 12, Katona 14 – Végh 2, Laczó, Jókai, Merza, Hole, Mező, Világi 4.
MAFC-Csepel:  Pásztor, Szabó T. 2, Kedelényi 12, Buzogány 10, Kovács 11 – Illés, Dürr 18, Bozsik 2, Szabó R., Mokos 13.

Következő mérkőzése csapatunknak egy MEFOB meccs lesz, hétfőn este 20.15-kor hazai pályán az E-terem parkettáján lesz az ellenfél Pécsi Egyetem csapata. Bajnokságban legközelebb a MALÉV SC ellen lépünk pályára, pénteken 20.00-kor hazai környezetben.

Hajrá TF!
#tfse #kosar #vsmafccsepel
FB

Vélemény, hozzászólás?