mez_4

Futsal Férfi: Felső házra várva

Futsal csapatunk lejátszotta utolsó előtti alapszakasz fordulót az NBII-es Férfi Futsal Bajnokság Nyugati-csoportjában. Ám, még így is két meccs vár a srácokra, hisz egy halasztott meccs és a BME elleni rangadó még hátra van. Hétfőn az ELTE-BEAC csapata volt az ellenfél.

Ugyan a bajnokság alapszakaszának küzdelmei nekünk már sok meglepetést nem okozhatnak, hisz előre és hátra sem tudunk elmozdulni a negyedik helyről, de így is vár még ránk két meccs. 
Az ELTE-BEAC csapatával elég sok alkalommal találkoztunk már régebben. Vegyes érzelmekkel gondolunk rájuk, mivel az egyetemi bajnokság ideje alatt nem nagyon találtak fogást rajtunk tavaly egyértelműen a mumusunknak számított a másik budapesti egyetem csapata. Őszi meccsen nagy nehezen csak a meccs hajrájában tudtunk felülkerekedni ellenfelünkön. 
csapat_16Így vártuk a hétfői meccset, ami aztán viszonylag simára sikerült és végre hazai pályán is jó játékkal tudtunk nagy különbséggel nyerni. Az első félidő elején mindjárt sikerült két gólos előnyre szert tennünk, előbb Bihari Dávid volt eredményes, majd Demeter Viktor talált a kapuba. Egy kicsit belealudtunk a meccsbe a vezetés tudatában és érkezett is a szokásos, már-már komikus körülmények között megszületett gól. Többre az első félidőben nem futotta a csapatoktól 2-1.
Második játékrész elején megszerezte bemutatkozó meccsén első gólját az MTK nagy pályás fiatalja Schrammel Ádám, egy szép egyéni akció végén. Megint egy nagyobb gólcsend következett, bár helyzeteink szép számmal akadtak, ezek rendre elakadtak a kapusban, vagy csak szimplán nem céloztak játékosaink elég pontosan. Elkezdtük az “ötanégyes” játékunkat csiszolgatni, ami kisvártatva gólokat is ért, előbb Faragó Bálint, majd Kocsi Henrik a végén pedig Demeter Viktor talált be az ellenfél kapujába, így kialakult a 6-1-es végeredmény. 

Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport 21. forduló
TFSE-SZERTARSPORT.HU – ELTE-BEAC 6-1 (2-1)
Budapest, Fonyódi Antal Sportcsarnok, V: Hartung, Nyekita, Domonkos
TFSE: Lieszkovszky(C) – Horváth, Kocsi H., Bihari, Csopaki – Takács(K), Mányi Zs., Mányi D., Schrammel, Balazsin, Faragó, Gulyás, Kocsi J. Vezetőedző: Csopaki István
ELTE-BEAC: Máthé – Petróczi, Erdősi, Béni, Bereczky – Kinde, Dajka, Szabó, Lugosi, Ádendás, Szini, Gáspár, Boros, Péntek Vezetőedző: Somogyi Gábor
G: 
Demeter (2), Bihari, Schrammel, Faragó, Kocsi, ill. Szini.

Következő bajnoki mérkőzésünket a PAFC csapata ellen vívjuk hazai pályán csütörtökön este fél 10-es kezdéssel, majd az utolsó fordulóban, azaz jövőhéten hétfőn a BME csapatával találkozunk a MAFC Sportcsarnokban. 

Hajrá TF!
#tfse #futsal #vselte
FB

Vélemény, hozzászólás?