CSAPAT_7

Röplabda Női: Egy játszma

Női röplabda csapatunk hazai pályán fogadta az esélyesebb Penta Gödöllői RC csapatát. Az egyetemünk “D” termében megrendezett meccsen a már-már szokásosnak mondható telt ház és jó hangulat mellett játszottak a csapatok.

Az első két játszmában ugyan nem nagyon találtuk az ellenszert az Európa-liga győztes Széles Petra által vezetett vendégek ellen. Aztán minden erőnket összeszedve egy kifejezetten jó harmadik játszmát sikerült a lányoknak összehozniuk és meg is lett az eredménye, hisz ezt a játszmát megnyertük. Sajnos azonban a következőben már talán el is fáradtak a fejek és nem tudtunk nagyon megszorongatni a gödöllői lányokat. 

Mindenesetre összességében egy hangulatos, jó meccset láthattak a kilátogatók. Következő meccsünket szombaton 17 órakor játsszuk a Palota Volleyball Kft. ellen idegenben. Legutóbb a Győri úton találkoztak a felek, akkor lányaink magabiztosan hozták a meccset, reméljük ez szombaton is így lesz.

NŐI NB I:
TFSE – Penta Gödöllői RC 1:3 (–12, –22, 21, –10)
Budapest, Győri út, 150 néző. V: Vígh, Varjasi.

TFSE: Németh J. 1, Imreh 3, Amaro 4, Poór 8, Csengeri 10, Villám Cs. 5. Csere: Canelle, Dobrovits (liberók), Czakó, Zgyerka-Édes, Zolnai 6, Kolada 2, Körmendi. Vezetőedző:Molnár István.

Gödöllő: Lakatos 16, Hackl 6, Körtvélyessy 11, Horváth P. 7, Széles 18, Nagy K. 6. Csere:Kovács A. (liberó), Vecsey 1, Tettamanti 1, Halla G. 1. Vezetőedző: Grózer György.

Az eredmény alakulása. I. játszma: 3:8, 9:16, 12:21. II. játszma: 5:8, 11:16, 15:21. III. játszma: 6:8, 16:15, 21:18. IV. játszma: 1:8, 6:16, 6:21.

Molnár István: – Sajnos, mondhatni a szokásos megilletődöttséggel kezdtünk, ami csak a második szettben oldódott. A harmadikra pedig teljesen összeszedtük magunkat és hajtós játékkal győznünk is sikerült. Ez a lendület a negyedik szettre alábbhagyott és ekkor teljesen leültünk.

Grózer György: – A péntekhez képest erősen visszaesett a teljesítményünk, de most ennyi is elég volt a győzelemhez. Sajnálom persze az elvesztett harmadik játszmát, viszont ki kell emelnem Széles Petra remek szerváit.

Hajrá TF!
#tfse #volleyball #vsgödöllő 

Vélemény, hozzászólás?