átigazolás

Futsal Férfi: Érkezők, távozók

Mint minden szezonban két lehetőségük van a futsal csapatoknak a játékosállomány erősítésére, nyáron és télen. Most a téli átigazolási időszak végéhez értünk ugyanis ma éjfélig lehet igazolni, nézzük kik érkeztek és kik távoztak csapatunktól.

10847847_10203361395028163_2618391825081853399_nKezdjük a sort a távozókkal, legnagyobb bánatunkra Bakay Ferenc csapatunk egyik legmeghatározóbb játékosa az elmúlt időszakban sajnos munkahelyi elfoglaltságai miatt kevesebb játéklehetőséghez jutott és mivel régi veszprémi csapattársai jelenleg Tihany FC csapatában harcolnak a feljutásért, úgy döntött, hogy a szezon hátralévő részét ott tölti. Baka 2014-ben igazolt hozzánk, csapatunkban ez alatt az idő alatt lejátszott 96 meccset és ezeken 90 alkalommal keserítette az ellenfél kapusát.

A nyári átigazolási időszak legnagyobb fogása Szabó Zsolt sajnos nem találta meg nálunk számításait, így 12 lejátszott meccsel és ezeken szerzett 5 góllal, visszatér az NBI-ben vitézkedő FTC csapatához. 

Sokan érkeztek nyáron az Aramistól, ám sajnos kevesen maradtak, a jó képességű Papp Zsombor sem találta meg a számításait teljesen nálunk, ám ő még mindig említésre méltót produkált csapatunknál. Sajnos azonban iskolai elfoglaltságai miatt erre a félévre biztosan pihenteti futsal karrierjét. 12 meccset játszott Zsombi csapatunkban és egyszer talált az ellenfél kapujába.

Távoztak még: Bakonszegi Attila (2/1), Haála Kada (3/0), Kádár Máté (3/4), Katona Balázs (2/0), Laczkó Benedek (3/0), Mohácsi Márk (8/11), Petróczi Márton (5/0), Túros Viktor (10/3)

hégerAz érkezők közül a legnagyobb név az Aramis csapatától jött Héger Attila, a kiváló képességű játékos két éve tette át a székhelyét az Aramis csapatához előtte Újpesten és a PAFC csapatánál rugdosta a gólokat, reméljük nálunk is megtalálja góllövő cipőjét. Sajnos Atit még egy fránya bokasérülés hátráltatja, de reméljük minél előbb segíteni tudja a csapatot.

Van aki már be is mutatkozott, nem is akárhogy Bihari Dávid volt az első érkezőnk és 4 meccsen eddig 5 gólt rúgott. Bal lábától eddig a keleti csoport kapusai féltek, hisz a Gyömrő csapatától teszi át székhelyét hozzánk. 

A kapuba is van új érkezőnk, Takács Zoltán személyében egy igazán fiatal és rendkívül tehetséges portást sikerült igazolnunk. Már ő is túl van a tűzkeresztségen. Előélete szép jövőt sejtet, hisz a Rába ETOban nevelkedő fiatal, már 2012-ben bemutatkozott az NBI-ben, sőt a Dunakeszi csapatában már egy egész NBII-es év is van a csupán csak 20 éves kapus háta mögött. A védéseire igencsak nagy szükség lesz.

Három játékos is érkezett hozzánk az Airnergy FC csapatából, Kocsi János ugyan csak 21 éves, de már 6. szezonját játssza parketten, ebben volt egy év a honi első osztályban Kincsem Lovaspark mezében. Reméljük előbb-utóbb ugyanezt elmondhatja magáról TF mezben is.

Testvére Kocsi Henrik, szintén Airnergy csapatától érkezett a center poszton bevethető fiatal idén már 12 gólt termelt előző csapatában, majd hétfőn bemutatkozó meccsén egyből egy duplával jelentkezett. Még sok ilyen meccset!

Schrammel dmEgy nagy pályás is érkezett, Schrammel Ádám személyben az MTK jelenleg NBIII-ban szereplő második csapatának tagja érkezett szintén az Airnergytől. Schrami már NBI-ben is bemutatkozott nagy pályán, méghozzá az MTK színeiben, de játszott már kölcsönben Szegeden és Szigetszentmiklóson is.

Sok sikert kívánunk a távozóknak reméljük megtalálják számításaikat. Az érkezőket nagy szeretettel fogadjuk és reméljük, kihozzák magukból a maximumot és sok boldog pillanatot élünk át együtt céljaink elérése közben!

Távozók: Bakay Ferenc (Tihany, NBIII), Szabó Zsolt (FTC, NBI), Pap Zsombor (szünetelteti karrierjét), Bakonszegi Attila(?), Haála Kada (?), Laczkó Benedek (?), Kádár Máté (?), Katona Balázs (?), Mohácsi Márk (?), Petróczi Márton (ELTE-BEAC, NBII), Túrós Viktor (?).

Érkezők: Bihari Dávid (Gyömrő UFC, NBII), Héger Attila (Aramis SE, NBI), Takács Zoltán (Rába ETO, NBI), Kocsi János, Kocsi Henrik, Schrammel Ádám (mind három Airnergy FC, NBII). 

Hajrá TF!
#tfse #futsal #télijátékosmozgás
FB

 

Vélemény, hozzászólás?