csapat_5

Futsal Férfi: Nyugodt végjáték

Újra bevetésen futsal férfi csapatunk, ezúttal a pécsi egylet utazott Budafokra.

Csapatunk egész jó szériában van. Az elmúlt 11 meccséből csak egy vereséget szenvedett el, bár igaz, ami igaz jó pár döntetlent is sikerült összehoznunk. Tehát a sorozatnak a folytatásához készülődtünk tegnap este, amikor is a Pécsi Egyetem csapata látogatott hozzánk, tavaly már több ízben is összefutottunk velük, ha visszagondolunk azokra a meccsekre mindig kellemes szájízzel tesszük. 

A tét. Nekünk a negyedik hely bebiztosítása szempontjából fontos összecsapás volt a tegnapi, hisz amennyiben három pont kíséretében hagyjuk el a parkettet, úgy az üldözőinket kellő távolságba taszítjuk. A pécsieknek a felsőházba jutás lebegett a szemük előtt, ugyanis egy győzelem esetén igencsak közel kerültek volna a felső hatoshoz.

A meccs első félideje kiegyenlített játékot és nagy küzdelmet hozott. Faragó Bálint révén csapatunk szerezte meg a vezetést, ám pár percre rá már jött is a szépítés. Aztán egy védelmi hiba következtében már ott az előny. Már épp könyveltük volna, hogy egy gólos hátrányban sétálunk az öltözőbe, ám egy pontrúgást követően Bihari Dávid lövése ellen nem volt ellenszere az ellenfelünk védelmének. Félidő 2-2.

Második játékrészben nagyot javult a játékunk és a helyzetkihasználásunk is. Ugyan erre 11 percet kellett várni, ekkor Csopaki István szerezte meg a vezetést nekünk és beindult a henger, az Airnergytől érkező Kocsi Henrik avatta fel magát kétszer is, aztán a pécsi egylet “ötanéggyel” próbálkoztak Balazsin András büntetett is, A végén Bihari Dávid egy szép támadást követően beállította a végeredményt 7-2.

Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport 20. forduló
TFSE-SZERTARSPORT.HU – PTE PEAC DIGISTAR FUTSAL 7-2 (2-2)
Budapest, Fonyódi Antal Sportcsarnok, V: Moldován, Kiss, Milavecz
TFSE: Lieszkovszky(C) – Horváth, Mányi D., Bihari, Csopaki – Takács(K), Mányi Zs., Kocsi H., Kavalecz, Balazsin, Faragó, Gulyás, Kocsi J. Vezetőedző: Csopaki István
PTE-PEAC: Tímár – Kneller, Kovács, Kőnig, Vénosz – Kilinkó, Blész, Dobos, Farkas. Vezetőedző: 
G:
Kocsi H. 2, Bihari 2, Faragó, Csopaki, ill. Kőnig, Vénosz

Jövőhéten két meccset is játszik csapatunk, előbb hétfőn este kilenckor hazai környezetben fogadjuk az ELTE-BEAC csapatát, aztán egy elmaradt meccs pótlásaként csütörtökön szintén este kilenckor fogadjuk a PAFC csapatát. 

Hajrá TF!
#tfse #futsal #win #vspécs
FB

Vélemény, hozzászólás?