csapat_3

Futsal Férfi: Nincs gólzápor, de győzelem igen

Hétfőn újra bajnokit játszottunk, újra hazai környezetben, egy előzetesen könnyűnek ígérkező mérkőzés lett volna…

Nem foglalkoznék túl sokat a meccsel, az utolsó helyezett Romhány csapat látogatott hozzánk. Az előzetes várakozásokat már kár is lenne feleleveníteni, hisz úgyse sikerül soha úgy a produkció. Vezettünk vezettünk végig és egy góllal sikerült nyernünk is. Nagy pályás eredmény született 2-1 ide.

Ami ennél érdekesebb, első gólunkat már-már szokásos módon játékos-edzőnk Csopaki István szerezte, még az első félidőben, kár lenne azt hazudni, hogy végig nekünk állt a zászló kellemetlen ellenfelünk többször is ígéretes helyzetet alakított ki kapunk előtt. Ám, vagy hálóőrünk, vagy a szerencse segített rajtunk. Aztán a második félidőben megtörtént az amire a magyar futsal világ követői és a csapat már régóta várt. 2,5 éves kényszerpihenő után visszatért a parkettre Horváth Szabolcs. csapat_13

Horváth Szabolcs, karrierje 2010-ben kezdődött, ám a 2013-2014-es idény hozta meg neki az áttörést. Az Aramis színeiben húzóemberként 3. helyen zártak az alapszakaszban, majd 6. helyen végeztek a rájátszásban. Utána a Duneferrhez igazolt ahol igazán nagy terveket szövögettek, ám Szabinak elszakadt a keresztszalagja, és ezzel kínlódott közel 2 és fél évet. 

Vastaps fogadta pályára lépését és nem sok kellett neki, hogy megkoronázza ezt a jeles napot, ugyanis neki sikerült megszereznie csapatunk második gólját! A vendégek meg szépítettek, mi pedig képtelenek voltunk újra a hálóba találni. 

Jegyzőkönyv itt.

Szóval vegyesek az érzelmeim, mert ez egy ordenáré gyenge teljesítmény volt, ugyanakkor Szabika visszatért és ez több, mint örömteli! Gratulálunk Szabi, sok fájdalommentes meccset, sok TF gólt és még több boldog pillanatot kívánunk neked! 

Folytatás hétfőn a Pécsi Egyetemi csapat ellen, szintén hazai környezetben. 

Hajrá TF!
(Képeket készítette: Nagy Péter János)
FB

Vélemény, hozzászólás?