10

Futsal Férfi: Végre otthon tartottunk három pontot

Hihetetlen, de csapatunk hazai pályán eddig nem vitézkedett, most a REAC volt az ellenfél és ellenük kellett megtörnünk a rossz sorozatot. 

Fiaink eddigi 15 meccsükből hetet játszottak otthon, ebből kétszer kikaptak, háromszor döntetlennel ért véget a találkozó és egyszer nyertek. Vagyis ez szerepel a tabellán, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az az egy győzelem annak köszönhető, hogy a pécsi csapat nem jelent meg a meccsen. Tehát ebben a szezonban még nem hagytuk el győztesen a parkettet.

Tegnap a REAC csapata ellen szerettük volna megtörni ezt a rossz sorozatot. Gyorsan vezetést is szereztünk a mérkőzésen Faragó Bálint értékesített egy szögletvariációt. Pár perccel később már egyenlő volt az állás, aztán jött a frissen igazolt Bihari Dávid és egy gyönyörű támadás végén újra nálunk volt az előny. Ám a félidő vége előtti rövidzárlatnak köszönhetően egy gólos hátrányban mentünk be az öltözőbe.

Fejmosás után a második félidőben Demeter Viktornak, illetve a duplájának köszönhetően már vezettünk is. De jött az újabb Rákospalotai gólnak köszönhetően döntetlennel fordultunk a meccs hajrájára. Ekkor újra jött Bihari Dávid és nem elég, hogy mesterhármast ért el, de a meccset is eldöntötte. A vége 6-4, de a forgatókönyvhöz még hozzátartozik, hogy az ellenfél legjobbját Kollár Zsoltot idő előtt leküldték a pályáról, bár a bírók nem voltak a helyzet magaslatán, sőt néha a szabályokat is próbálták megfejteni kevés sikerrel.

vsreacmeccs

Összességében rengeteg helyzetet alakítottunk és hagytunk ki, de a játék a egyre biztatóbb. A negatívum a védekezés volt az első félidőben a másodikban ez már összeállt szerencsére. Következő fordulóban szintén hazai pályán fogadjuk a Romhány SE csapatát jövőhét hétfőn este kilenc órakor. 

Hajrá TF!
#tfsefutsal #nbii #hazaigyőzelem #vsreac
FB