CSAPAT_11

Röplabda Női: Döntő helyzetekben hibáztunk

Nagy várakozás előzte meg röplabdás hölgyeink vasárnapi mérkőzését, az ellenfél a Palota RSC csapata volt, mely a mérkőzést megelőzően még nyeretlen volt. 

Vasárnap délután léptek parkettre lányaink a Testnevelési Egyetem “D” termében szép számú nézősereg előtt, minden adott volt egy jó meccshez. Ám a lányoknak sajnos ez volt az a nap amikor semmi nem akart összejönni, van ilyen. Egy-egy állásba beragadtak és sajnos így esélyük sem volt a jó napot kifogó és ezt ki is használó vendégek ellen. Fontos szituációkban sokat rontva sajnos sima vereséget szenvedtünk, de nincs ok aggodalomra.

TFSE – Palota RSC 0:3 (–19, –21, –18)
Budapest, Győri út, 200 néző. V: Bodrogi, Csizmarik.

TFSE: Németh J., Imreh 9, Verebes 5, Balabás 5, Zgyerka-Édes 8, Villám Cs. 7. Csere:Dobrovits, Horváth R. (liberók), Németh N., Csengeri 2, Poór 5, Czakó. Vezetőedző:Molnár István.

Palota: Bodnár 3, Bánlaki 7, Lászlop 10, Durst H. 9, Mester 8, Várhegyi-Negrita 15. Csere: Gazsi (liberó), Király D. 7. Vezetőedző: Glózik János.

Az eredmény alakulása. I. játszma: 6:8, 11:16, 16:21. II. játszma: 7:8, 13:16, 18:21. III. játszma: 5:8, 12:16, 16:21.

Molnár István: – Csalódottság van bennem, mert a heti edzésmunka után nem ezt vártam a lányoktól. Sok taktikai dolgot nem tartottak be és kritikus helyzetekben szerencséjük sem volt, ez pedig kissé letörte a küzdőszellemet.

Glózik János: – Nagyon jól játszottunk, minden játékosomnak csak dicsérni tudom a hozzáállását.

Következő mérkőzésünket Nyíregyházán játsszuk szombaton, míg a következő hazai bajnokit a Vasas csapata ellen vívjuk meg december 17-én. 

Hajrá TF!
#tfseröpi #hajrácsajok 

Vélemény, hozzászólás?