IMG_0262

Futsal Férfi: Kiestünk a kupából, Érden javíthatunk

Férfi futsal csapatunk a Magyar Kupa küzdelmeiben volt érdekelt az előző héten. Ellenfélként a velünk egy csoportban szereplő Szigetszentmiklóst kaptuk, tudtuk, hogy nem lesz könnyű.

Szerda éjszaka játszottuk le az idei kupa első fordulóját az ellenféllel már jó párszor találkoztunk, hisz a Szigetszentmiklóst dobta nekünk a gép. 
Az agresszív letámadás ellen nincs ellenszerünk úgy néz ki, fásultan, lassan, körülményesen felállt védelem ellen sem lehet futsalazni nem, hogy egy 100 fokon izzó Miklós ellen. Meg is lett az eredménye a kényelmeskedésünknek, hisz már az első percekben komoly nyomást helyeztek ránk. Az első félidőben négyet rámoltak be a ráadásul jól védő Szűcs Lajos kapujába, amire tőlünk egy kis válaszra sem futotta. 
Aztán jött a második félidő egy fokkal jobban játszottunk, főleg az ötanégyes játékunknak köszönhetően. Sikerült is két gólt szereznünk miközben csak egyet kaptunk. Ám az eredmény utáni rohanásnak meglett a következménye ugyanis a vendégek 7-3-ra magabiztosan megnyerték a meccset. nőiatomeTehát a Magyar Kupa küzdelmei véget értek számunkra, úgy hogy szinte el sem kezdődtek. Ám itt a lehetőség a javításra ugyan nem a kupában, de a bajnokságban újra meccset játsszunk az ellenfél az Érdi VSE csapata lesz, legutóbb velük döntetlent játszottunk hazai pályán jelenleg azonos pontszámmal, de több győzelmüknek köszönhetően előttünk állnak. 

Meccs ma 20:30-kor kezdődik az Érd Arénában.

Hajrá TF!
#tfsefutsal
FB

Vélemény, hozzászólás?