24067964_1688150947914502_2032183994882884147_n

Futsal Női: Nagy győzelem a szuper-rangadón

TFSE – Kalafa SE 8-2. A csoportunk legnagyobb rangadóját rendezték vasárnap, ahol mint már írtuk csapatunk simán, nagy gólkülönbségű győzelmet aratott a bajnokság megnyerésére esélyes, második helyen álló Kalafa SE ellen. 

Nézzük csak a számokat, mi a meccs előtt 7-ből 7 meccset megnyerve a bajnokságot három ponttal vezettük. Ezeken a meccseken 30 gólt rúgtunk és mindössze 3 alkalommal zörgették az ellenfelek kapusaink hálóját. 
Ellenfelünk 7 meccsből 6-ot megnyert és egy veresége volt. 23 góllal terhelte az ellenfelei kapuit, közben 18 alkalommal nem tudta megakadályozni, hogy kapujába jusson a bőrbogyó. 

A számok mellettünk álltak, ám ettől még egy meccsen akármi történhet, főleg két hasonló erősségű csapat meccsén. Vasárnapig három alkalommal találkoztunk a vendégekkel egy alkalommal tudtunk győztesen távozni a parkettről, kétszer pedig kikaptunk. 13 alkalommal vette be ezeken a meccseken a kapunkat a Kalafa SE, míg mi 12-szer voltunk eredményesek. 

Mindezek tudatában kijelenhetjük, hogy nagy szintet lépett idén csapatunk, hisz végig kézben tartva a meccset, sokszor letaglózó támadásokat vezetve 8 alkalommal juttatta be a játékszert az ellenfél kapujába. Ami azonban a nagyobb szó, hogy idén először kaptak 2 gólt egy mérkőzésen. 

TFSE – KALAFA SE 8-2 (4-1)
Gólok: Bagdi Cs.2, Kós P. 2, Farkas K., Kókány R. 2, Molnár-Sáska I.
Játékoskeret: Móczik A., Farkas K., Winternitz K., Bagdi Cs., Janicsek Zs., Pavlik J., Kós P., Kókány R., Juhász A., Molnár-Sáska I., Szabó T,, WInternitz P.

Soóky Norbert, vezetőedző:
“Szervezetten játszottunk, és ennek meg is lett az eredménye. Az egész mérkőzés folyamán uraltuk a játékot és rengeteg labdát szereztünk illetve sok helyzetet alakítottunk ki, melyeknek többségét gólra is váltottunk. Le a kalappal a lányok előtt, nagyszerű teljesítményt nyújtanak mérkőzésről mérkőzésre. Jövőhéten Paksra utazunk, megyünk tovább előre, dolgozunk, hogy még jobbak legyünk!”

kalafatf

A futsal média is felkapta csapatunkat, így a közelmúltban két cikk is felkerült a honi futsallal foglalkozó futsalhungary.hu-ra:
INTERJÚ A TFSE EDZŐPÁROSÁVAL
A TFSE MAGABIZTOSAN NYERTE A SZUPER-RANGADÓT

Folytatásban a csoportunk utolsó helyezettje ellen lépünk pályára, szombaton 11:00-kor Pakson az Atomerőmű SE lesz az ellenfelünk.

Gratulálunk lányok büszkék vagyunk rátok!
Hajrá TF!
#tfsefutsal #győzelemarangadón #8/8 #kalafa
FB

Vélemény, hozzászólás?