received_10209663869944614

Futsal Női: 100%

Csapatunk a 7/7-ért ment Dorogra a PAFC női futsal csapatához. A bajnokságban eddig százszázalékos csapatunk szép lassan a bajnoki cím fő várományosává lépett elő. Ez azonban már terhet is róhat a lányokra, akik viszont nem tudnak megremegni és profikat megszégyenítő módon nyerik a meccseiket sorba.

A PAFC a középmezőny aljához tartozik, így kötelező győzelem kategóriájába lehetett sorolni ezt a meccset. A lányok ennek megfelelően kezdtek, már a 6. percben kettő volt a különbség a két csapat között, Pavlik Júliának és Burján Nórának köszönhetően. A jó kezdést követően azonban nem változott már az eredmény. A második félidőt hasonlóan kezdték lányaink, mint az elsőt. Már az első percben háromra növelte a két csapat közötti különbséget Bagdi Csilla, ám erre volt válasza a hazai csapatnak. Sokáig úgy tűnt az eredmény már nem változik amikor jött Bagdi Csilla és megduplázta góljai számát. 1-4 a vége.pafcnői
Soóky Norbert, vezetőedző:
“Sajnos ezen a mérkőzésen nem sikerült szép játékot mutatnunk, sokszor kapkodtunk és rengeteg helyzetet hagytunk ki. Örülök neki, hogy ennek ellenére is sikerült begyűjtenünk a 3 pontot, hiszen egy igazán jó csapat rossz játékkal is tud győzedelmeskedni. A hétvégén nagyon nehéz dolgunk lesz, mert rangadót játszunk a Kalafa ellen.”

Magabiztosan nyert csapatunk, ám a lehengerlő játék most elmaradt. Ami viszont biztos, hogy még mindig százszázalékos mérleggel vezetik az NBII Nyugati csoportját. Következő meccsen jön a csoport rangadója, hisz a második helyezett és három ponttal mögöttünk lévő Kalafa FC lesz az ellenfél a BMTE Sportcsarnokban.

Hajrá TF!
#tfsefutsal #hölgyekazélen #rangadórahangolva
FB

 

Vélemény, hozzászólás?