IMG_9278

Futsal férfi: Egy fokkal jobb

Jelenleg nincs a helyzet magaslatán férfi NBII-es futsal csapatunk, az elmúlt két hétben az REAC csapatához és a Romhány csapatához utaztunk. Mindkét meccs nehéznek ígérkezett, főleg jelen helyzetünkben.

A REAC eddig kifejezetten jól szerepel a bajnokságban, egyértelműen a felsőház tagja és ezt bizonyítja is. Három győzelmük után csak kis arányú vereségek következtek, így a 4. helyről várták ellenünk a meccset.
Jól kezdtük itt is, ott is voltak helyzetek, majd megszerezte a hazai csapat a vezetést, amit az újonnan igazolt Bakonszegi Attila és a végre formába lendülő Faragó Bálint révén meg is fordítottunk, ám a félidő végén jött az egyenlítés. 
Második félidőben, pedig folytatódott a már-már szokásos hullámvölgyünk. A 28. és a 33. perc között 3 gólt is sikerült kapnunk. Nehéz helyzetből azonban sikerült felállnunk és a vége előtt megszerzünk az egyenlítő találatot és még a vezetést is megszerezhettük volna a végén, de…

REAC Sportiskola SE – TFSE Futsal Szertársport.hu 6-6 (2-2)
2017.10.16 – 19:30, Csömöri Sportcsarnok 30 néző

TFSE: Szűcs Lajos – Mányi Zsombor, Csopaki István, Szabó Zsolt Árpád, Demeter Viktor –  Lieszkovszky Zalán, Turós Viktor, Faragó Bálint, Kavalecz Márk, Balazsin András, Bakonszegi Attila, Sztranyovszky Márk.
Gólszerzők: Faragó(3), Bakonszegi, Csopaki, Demeter

Aztán megint idegenbe utaztunk az ellenfél Romhány csapata a bajnokság utolsó helyén állt. Ám tudtuk kellemetlen ellenfél. A kezdés nem is volt zökkenőmentes, aztán Faragó egy szabadrúgásnak köszönhetően megszerezte a vezetést. Innentől kezdve nem volt menekvés a kérdés csak a különbség volt. A vége 1-8. Végre ide.

Romhány SE – TFSE Futsal Szertársport.hu 1-8 (0-4)
2017.10.25 – 21:30, Soroksári Sportcsarnok 20 néző

TFSE:  Lieszkovszky Zalán – Demeter Viktor, Szabó Zsolt Árpád, Faragó Bálint, Balazsin András – Mányi Zsombor, Mányi Domonkos, Turós Viktor, Pap Zsombor, Mohácsi István Márk, Kavalecz Márk, Bakonszegi Attila, Szűcs Lajos, Csopaki István
Gólszerzők: Mányi Zs. (2), Faragó (2), Szabó, Túros, Pap, Mohácsi

Jelenleg a középmezőnyben harcolunk a dobogó 6 pontra van, ami nem sok, de ahhoz sokkal több kell a csapattól. Jövőhéten a PTE-PEAC látogat hozzánk, ugyan tőlük mostanában nem szeretünk kikapni, kemény meccsre van kilátás.
Várunk mindenkit sok szeretettel!

Hajrá TF!
FB

Vélemény, hozzászólás?