AVP_2588

Férfi kézilabda: Fontos győzelem

Férfi Kézilabda NBII /északi csoport Bajnoki mérkőzés (2017.10.15.)
 
 TFSE – CYEB Budakalász U22 (19-16)   33-27

Vasárnap játszotta férfi csapatunk az NBII-es bajnokság északi csoportjában a negyedik bajnoki mérkőzését az U22-es Budakalász csapata ellen hazai pályán a Semmelweis sporttelepen. Csapatunk most sem vehette félvállról a mérkőzést, a győzelem a tabella elejére való felkerülést jelentette a srácoknak.
tabi
Az első félidőt nem a kemény védekezés jellemezte, ez a 19:16-os félidőből is meglátszik. Gyors lerohanásból illetve 1:1-ből szerezte mindkét csapat a góljainak többségét. Az első félidő 15. percétől átvettük a vezetést Györkő és Herbert nagyszerű összjátékának és Vitéz Marci elképesztő átlövésgóljainak köszönhetően. A félidő végéig meg tudtuk tartani a 3 gólos vezetést.
AVP_3431
A második félidő közepén elérkezett egy 5 perces időszak, amikor semmi nem jött össze. Az átlövéseink és ziccereink sorra kimaradtak, az indítások pontatlanok voltak, ezt a Budakalász könyörtelenül kihasználta és az 50. percben 25:25-ös döntetlen alakult ki. Az időkérés után csapatunk összeszedetten tért vissza, Györkő és Osgyán 2-2 góljának köszönhetően ismét kialakult a 3-4 gólos különbség, amit egészen a mérkőzés végéig tudtunk tartani.
Összeállítás:
Mlinkó – Oláh 2, Osgyán 7, Herbert 2(1), Györkő 12, Vitéz 9, Kovács csere: Hostisóczki, Kiss (kapusok) – Újvári 1, Konyicsák, Dinawi, Herpai, Bozsik, Mészáros.
Dr. Szabó Gábor: Az előző mérkőzésüket megtekintettem a Gödöllő ellen és tudtam, hogy nehéz mérkőzés elé nézünk, mivel egy jól felkészített fiatal csapatról van szó. A második félidő 15-18 percében ellenfelünk megközelített minket, ekkor azonban sikerült egy 5-0 szakaszt csinálnunk és ezzel el is döntöttük a 2 pont sorsát. A mérkőzést az első perctől a kezünkben tartottuk és végig csapatként játszottunk. Gratulálok a fiúknak, szép munka volt!
Kiállítások:   14 perc   ill.   12 perc
Hétméteresek:   1/1   ill.   2/1
 

Következő férfi mérkőzés: 2017. október 22. (vasárnap) 18:00  – Solymár (PEMÜ Sportcsarnok Solymár Tersztyánszky utca 89)

Vélemény, hozzászólás?