IMG_9807

Futsal Férfi: Teljes csőd

Azt hittük előző heti győzelme után csapatunk kilép abból a mély gödörből amibe az első pár forduló után került és akkor jött az UTE elleni meccsünk.

Sok mindent írhatnék, de nehezemre esik erről az egészről, sz*r helyzet. Szokásos forgatókönyv már az elejétől kezdve tűz alá vettük a lilák kapuját az egész meccsen 53! alkalommal próbáltunk egyáltalán eltalálni, 21-szer sikerült is, ám lövéseinkben nincs benne a gól. Nem is szeretnék tovább mentegetőzni, mert nagyon rosszul veszi ki magát a dolog, ez az újpesti csapat bármennyire is kell tisztelni az ellenfelünket nem egy eget rengető csapat, sőt. Küzdeni akarásuk, azonban megint elég volt, hogy minket legyőzzenek.  A vége 3-4 nemide.

vsute3-4

Innentől nagyon nehéz a helyzetünk. Ám feladni nem lehet és nem is fogjuk megyünk tovább, így vagy úgy, de ebből ki kell jönnünk. 

Következő mérkőzésen a REAC csapata lesz az ellenfél, hozzájuk látogatunk. A sárga-kékek jelenleg a tabella negyedik helyén állnak, így biztos nehéz feladat vár ránk, főleg a mostani formánkban.

Nincs más hátra mint előre!

Hajrá TF!
#tfsefutsal #vsute 
FB

Vélemény, hozzászólás?