18193021_1319853334716664_6188100258055086473_o

Labdarúgás: Egyre hátrébb

Felnőtt labdarúgó csapatunk folytatta a BLSZ első osztály küzdelmeit, ám sok öröm nem volt benne.

Csapatunk hétvégén a jobb erőkből álló Gázgyár ellen lépett pályára, a meccs előtt tudni lehetett, hogy nem ez az a meccs amin csak a győzelem elfogadható, sőt. A hazai csapat a tabella első negyedében, míg mi sajnos az utolsó negyedében vagyunk megtalálhatóak. 

Ennek megfelelően vendéglátóink már az első félidőben igyekeztek lezárni a mérkőzést, ám sikerült ezt a tervüket elrontani. Ugyanis a 14. percben egy szép támadást követően Pusztay Pongrác talált az ellenfél kapujába.0-1
Ezt követően azonban egyoldalúvá vált a  találkozó és szűk fél óra leforgása alatt nem csak kiegyenlített az ellenfelünk, de el is döntötte a találkozót. 3-1
A szünet ugyan jókor jött nekünk a sorainkat rendezni tudtuk, de ez csak arra volt elég, hogy nem lett kiütés a találkozóból, szépítésre és egyenlítésre nem.

ASR Gázgyár – TFSE 3-1 (3-1)
Gólszerző: Pusztay P.

labdaruvsgáz

Ennek köszönhetően sajnos csapatunk visszaesett a bajnokság utolsó helyére, Elekes József együttesének hamar össze kellene szednie magát és elkezdeni gyűjtögetni a pontokat, mert ennek rossz vége lehet.
Ám a következő mérkőzés sem kecsegtet sok jóval, hisz az eddig mindössze két pontot vesztő éllovas REAC látogat a Csörsz utcába pénteken 19.00-kor.

Hajrá TF!
#tfsefoci #vsgazgyar #blsz1 #utolsóhely #gyerünkelőre #hajrátf
FB

Vélemény, hozzászólás?