női kép

Futsal Női: Kettőből kettő

Női csapatunk előző heti hazai sikere után most vendégségből próbálta elhozni a három pontot.

A második fordulóban a Viadukt-Biatorbágy csapatához látogattunk, akik idén alakultak meg, de az első fordulóban 4-2 arányban legyőzték az ELTE csapatát, a Magyar Kupában pedig 6-0-ra diadalmaskodtak a PTE-Pécs csapata ellen.

Ezeknek tükrében rangadóra volt kilátás a Aréna Törökbálint Sportközpontban, ennek megfelelően a mérkőzés óvatos puhatolózással indult, s a háló egyik oldal sem rezzent meg jó ideig. A TF-es lányok ugyan magukhoz ragadták a kezdeményezést, sikerült is kialakítani néhány lövőhelyzetet, de ezek az első félidőben sorra kimaradtak. A túloldalon is volt pár veszélyes átlövés és kétszer is a kapufát találták el a hazaiak. Aztán a félidő végéhez közelítve Janicsek Zsanett találta el remekül a labdát egy visszagurítás után, amely védhetetlenül süvített a kapuba a felső kapufán csattanva. A félidei előnyt meglovagolva a második játékrészben egy nagyon elszánt és agresszív TFSE lépett újra a parkettre és már 2 perc után 3-0 ra módosította az állást a Kós Petra, Bagdi Csilla duó. Ezután egy kicsit mindkét csapat játéka rohanásba, kapkodásba ment át és sorra alakultak ki a lehetőségek mindkét kapu előtt. Sokáig nem esett azonban gól, végül 3 perccel a vége előtt szépítettek a hazaiak, de ez többre már nem futotta erejükből. 

Remekül folytatták tehát a bajnoki szezont a lányok, hiszen két meccs után már 6 pont áll a csapat neve mellett, ami kiegészül 12 rúgott és mindösszesen 1 kapott góllal. A múlt heti könnyed győzelem után ez már egy komolyabb erőpróba volt, de jó hír, hogy egyelőre ez sem okozhatott akadályt Winternitz Katiéknak.

Viadukt-Biatorbágy – TFSE Futsal 1-3 (0-1)
TFSE: Móczik A. – Winternitz K. – Bobok Cs.-Janicsek Zs.-Pavlik J. Bagdi Cs,Molnár-Sáska I,Szabó T,Kós P Gólszerző: Janicsek Zs, Kós P, Bagdi Cs
Gólszerzők: Janicsek Zs., Kós Petra, Bagdi Cs.

vsviadukt

Horváth Gábor edző gondolatai a mérkőzésről:
,,Fel voltunk rá készülve, hogy egy masszív és jól szervezett Viadukttal találkozunk a hétvégén. Igazi rangadóként tekinthettünk a mérkőzésre az eddig elért eredmények tükrében. Az első félidei játékunk minden tekintetben megfelelő volt, türelmesek voltunk és szép lassan próbáltuk felőrölni a remekül védekező ellenfelünket, ami az első játékrész végén egygólos előnyt jelentett. A második félidő elején a letámadásunk remekül működött, ennek eredményeképp a 32 percben már 3-0-ra vezettünk. Onnantól aztán egy kicsit kapkodásba ment át a játékunk, ezzel pedig jobban magunkra húztuk az ellenfelünk, amit aztán később gólra is váltottak. Úgy gondolom a győzelmünk megérdemelt volt, a csapatunk még előrébb jár mint a Biatorbágy, de remekül felkészített gárdáról van szó, akik a bajnokság végén az élmezőnyhöz tartozhatnak. Kapusuknak ezúton is mielőbbi felépülést kívánunk ! ,,

Következő mérkőzésünkre vasárnapig kell várni, akkor ugyanis 16:30-kor hazai pályán fogadjuk az ELTE BEAC csapatát. Gyertek és szurkoljuk ki együtt a harmadik győzelmünket is!

Hajrá TF!
#tfsefutsal #csajok #kettőbőlkettő #vsviadukt 

Vélemény, hozzászólás?