AVP_2406

Kézilabda Férfi: Fontos győzelem hazai pályán

Férfi Kézilabda NBII /északi csoport Bajnoki mérkőzés (2017.10.08.)
 
 TFSE – OKTAT60 HATVANI KSZSE (15-16)   32-30

Vasárnap játszotta férfi csapatunk az NBII-es bajnokság északi csoportjában a harmadik bajnoki mérkőzését a Hatvan csapata ellen hazai pályán a Kerék utcában. Hiába a hazai pálya előnyei, tudtuk, hogy nem vár könnyű mérkőzés a TFSE csapatára.
 AVP_2585
Sajnos most is rosszul kezdtük a mérkőzést, úgy látszik nekünk mindig kell 5 perc mire felébredünk, (de ennyi talán belefér). Az első félidő nem a védekezésről szólt egyik oldalon sem, minden támadásból gól született. Az ellenfél időkérése után ismét kicsit álmosan tértünk vissza a pályára. Mire ismét felébredtünk már 3-al ment az ellenfél (11-14). Vitéz Márton jobblövőből történő könyörtelen átlövésgóljai után ismét kiegyenlítettünk, de védekezésünk nem javult. A 30.percben Herbert Krisztián és Osgyán Bence utolsó másodpercekben lőtt indításgóljával 1 gólra csökkentettük hátrányunkat.
 
 
A remek összjátéknak köszönhetően a második félidő közepén átvettük a vezetést. Az előny megtartásához hozzájárult, hogy megbontottuk védekezésünket és Györkő Marcell kemény ütközéseinek és Mlinkó Gábor elképesztő védéseinek köszönhetően gyors lerohanás gólokat lőhettünk. A mérkőzés végén Vitéz Márton még megmutatta, hogy a bal keze aranyat ér, így a magabiztos 3 gólos vezetést végig tudtuk tartani. Az utolsó pár másodpercben fiaink már érezték, hogy megnyerték a mérkőzést és kiengedtek, így a végső eredmény 32:30 lett.AVP_2624

TFSE: Herbert Krisztián 5/1, Osgyán Bence 9/2, Györkő Marcell 5, Oláh Bence 3, Herpai Ágoston 2, Vitéz Márton 8.

 
Kiállítások:   8 perc   ill.   12 perc
Hétméteresek:   5/3   ill.   2/1
 

Következő férfi mérkőzés: 2017. október 15. (vasárnap) 18:00  – Semmelweis Egyetem (Zágrábi utca 14.)

Vélemény, hozzászólás?