AVP_2591

Férfi kézilabdásaink is győzelemmel zárták a hétvégét

Férfi Kézilabda NBII /északi csoport Bajnoki mérkőzés (2017.10.01.)
 
Csömöri SSZN KFT.  – TFSE   (8-11)   20-28

Múlthéten játszotta férfi csapatunk az NBII-es bajnokság északi csoportjában az első bajnoki mérkőzését a Pilisvörösvár csapata ellen hazai pályán. A női csapathoz hasonlóan a férfi kézilabdásaink is vereséggel kezdték az első fordulót, ám a kemény heti felkészülés a hétvégén meghozta gyümölcsét!
 AVP_2852A vasárnapi ellenfelünk a Csömör volt, akikkel tavaly is egy csoportban voltak fiaink, de a 2 pontot eddig még soha nem sikerült elhozniuk, így tudtuk, hogy idegenben igen nehéz mérkőzés vár a TFSE kézilabdásaira.
Sajnos most is rosszul kezdtünk, az első 5 percben még kerestük a helyünket a pályán. 3:1-es Csömöri vezetés után 9 percet kellett várni a csapat 2. góljára. Herbert Krisztián irányításával 10 perc után összeszedtük magunkat. Lerohanásainkat sorra góllal fejeztük be. Az első félidő utolsó 15 percét 8:3-ra nyertük, így a félidőre 3 gólos vezetéssel (8-11) mentünk az öltözőbe.
A második félidőt is remekül kezdte a csapat, rögtön csináltunk egy 2 : 5-os öt percet és ezzel már jelentős volt az eredmény a két csapat között. A második félidőben mondhatni, hogy tökéletesen játszott a csapat. Mlinkó Gábor kiemelkedő kapusteljesítménye motiválta fiainkat, így sorra góllal fejeztük be lerohanásainkat. Felállt fal ellen is nagyon jól játszottunk, a páros kapcsolatoknak köszönhetően Györkő Marcellt is többször eredményesen meg tudtuk játszani. Nem hagyhatjuk ki Vitéz Márton kiemelkedő teljesítményét sem, aki átlövés góljaival segítette a csapatot a végjátékban.

 


TFSE:
Herbert Krisztián 5/2, Osgyán Bence 7/1, Dinawi Mahmoud 2, Herpai Ágoston 1, Györkő Marcell 5, Vitéz Márton 8.

Kiállítások:   6 perc   ill.   10 perc
Hétméteresek:   5/2   ill.   4/3
 

Következő férfi mérkőzés: 2017. október 8. (vasárnap) 13:00  – Kerék utcai spcs. (1035 Bp. Kerék utca 18-20)

AVP_3223

Vélemény, hozzászólás?