nőihte6

Futsal Női: Meggyőző bajnoki rajt

Megkezdte a bajnokságot női csapatunk is, az első bajnoki mérkőzésünkön az NB I-ben kitűnően szereplő Agenta Girls Szekszárd második csapatát fogadtuk a BMTE csarnokában. A vendégek először indulnak a női másodosztály küzdelmeiben, így előre nem lehetett tudni milyen erős ellenfélre számíthatunk.

A mieink sok hiányzóval érkeztek a vasárnapi mérkőzésre, de a keret bőségének köszönhetően így is ütőképes csapat léphetett a parkettre. Az első félidőben a TF rengeteg helyzetet alakított ki, annak ellenére, hogy lassan és pontatlanul kezdett, de ezek sokáig rendre kimaradtak. Aztán Bobok Csilla találatával megtört a jég, majd Szabó Tímea érkezett remekül egy hosszúra lőtt labdára és növelte az előnyt. A félidő vége előtt még egy remek szögletvariáció után Kós Petra is eredményes tudott lenni.
A második félidő már jó játékot is hozott, a lányok láthatóan élvezték hogy a pályán lehetnek. Végre a lendület sem hiányzott és szebbnél szebb akciók végén örülhettek a gólok után a lányok. Sorrendben Pavlik Júlia, Molnár-Sáska Ildikó, Bobok Csilla, Kós Petra és Winternitz Katalin juttatta a hálóba a játékszert. Majd a vége előtt nem sokkal Kós Petra szerezte a csapat utolsó találatát, ezzel pedig megszerezte első mesterhármasát a TFSE színeiben.

Jól indult tehát a szezon, ha a csapat a második félidőben nyújtott játékát tovább tudja vinni a következő hetekre, akkor sok szép eredmény születhet majd a soron következő fordulókban. Az első játéknapot követően bizakodva várhatjuk a folytatást.vsszekszard

TFSE: Móczik A. – Kós P., Winternitz K., Bagdi Cs., Pavlik J. – Csiszárik H, Bobok Cs, Janicsek Zs, Szabó T, Molnár-Sáska I, Sitku B, Zemplényi Zs.
Gólszerző: Kós P. 3, Bobok Cs. 2, Szabó T, Winternitz K, Pavlik J,Molnár-Sáska I.

Horváth Gábor, vezetőedző a következőképpen értékeli a meccset:
“Egy nagyon fiatal és felnőtt szinten még rutintalan csapattal találkoztunk, és sajnos a mérkőzést nem a saját ritmusunkban kezdtük. Szépen lassan sikerült felpörögnünk és a rossz helyzetkihasználásunk ellenére is gólokat szereztünk. A második félidő játéka már közelített az elvárt színvonalhoz, ennek köszönhetően szép támadások végén találtunk a kapuba többször is. Összességében jár a gratuláció a csapatnak, örömteli hogy kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót. A Szekszárd csapatának sok sikert kívánok, jó úton járnak, mert az eredménytől függetlenül próbálják használni a futsal elemeit és a végsőkig küzdenek.”

Következő mérkőzésünket vasárnap játsszuk az idén alakult Viadukt SE csapatával a Törökbálinti Arénában 11.00-kor.

Hajrá TF!
#tfsefutsal #női #szezonkezdet #vsszekszard #mesterhármas #kospetra

Vélemény, hozzászólás?