18268529_10212837423110452_831091554955256793_n

Labdarúgás: Egy gólos meccs volt

Újra hazai pályán próbálhatta meg begyűjteni első győzelmét a nagy pályás csapatunk. Az ellenfél az évek óta meghatározó és stabil BLSZ első osztályú Testvériség volt.

Ellenfelünk tavaly a hetedik pozícióban fejezte be a budapesti első osztály küzdelmeit és már évek óta a középmezőnyhöz tartozik. Így biztos volt, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz ha otthon akarjuk tartani mind a három pontot. A meccset a vendégek egy győzelem, két döntetlen és egy vereséggel várták. Míg mi sajnos két meccsünkből egy pontot tudtunk összeszedni. Sajnos ez nem változott a mérkőzés után sem.

A meccs nagy részében nem mi domináltunk, ám így is lejutottunk egyszer-egyszer a ellenfél kapujáig, de ami a jó hír, hogy ők sem tudták sokszor veszélyeztetni a kapunkat. Tipikus egy gólos meccsnek tűnt, ami sajnos be is jött. Azért sajnos, mert azt az egy gólt nem mi rúgtuk. az első félidő 25. percében egy védelmi megingást használt ki az ellenfelünk és innentől nem adta ki a kezéből a mérkőzést. 

kelen0-1

Igaz nekünk nem ezt a mérkőzést kellett volna megnyernünk, ám egy pontra úgy érzem egy kis odafigyeléssel jók lettünk volna. Sebaj, jön a következő feladat, már arra kell koncentrálni. A következő feladat pedig az 5 mérkőzésén 5 pontot szerző Kelen SC csapata lesz, akikkel számunkra idegen pályán játszunk vasárnap 16.00-ás kezdéssel. 

Hajrá TF!
#tfsefoci #vstestveriseg #gyerünkskacok
FB

Vélemény, hozzászólás?