SZMIKLOS

Futsal Férfi: Rangadóra fel

Este ismét parkettre lép csapatunk, két döntetlen után itt az idő elkezdeni a bajnokságot. A feladat adott, ám nem egyszerű, hisz az ellenfél a tavalyi bajnok Szigetszentmiklós csapata lesz. 

Harmadik mérkőzésünket játsszuk este Tökölön a Szigetszentmiklós ellen, igen kicsit furcsa a helyszín, de nekünk csak egy valamire kell koncentrálnunk, mégpedig arra, hogy Hofi kapuját bevegyük eggyel többször, mint ők a miénket. Tavaly négy alkalommal találkoztunk aktuális ellenfelünkkel, kétszer az alapszakaszban és kétszer a rájátszásban. A mérlegünk 1 győzelem 1 döntetlen és 2 vereség. Az esti összecsapás nevezhető rangadónak, hisz tavaly és idén is ez a két csapat is versenyben lehet a feljutásért. szigetszentmiklósvs

Igaz nekünk ehhez sokat kell még előre lépnünk, főleg az előző meccshez képest mutatott hozzáállásban. Ha végig koncentrálni tudunk és a helyzeteinket kihasználjuk, akkor nem lehet gond, ám biztos, hogy kellemetlen mérkőzésre van kilátás. 
Parázs meccs lesz, már csak azért is, mert legutóbbi találkozásunkkor hárman is idő előtt mehettek zuhanyozni csapatunkból, a hangulat egész biztos feszült lesz.18193444_1529663243722038_1355935384575149930_o 
Keretünk viszont szépen kezd bővülni, hisz több meghatározó játékosunk is visszatérhet. Bakay Ferenc előző heti betegsége már a múlté vele már számolhat Csopaki mester, Simon Ádám munkahelyi elfoglaltságai miatt nem tudott eddig részt venni a meccseken, azonban ha csak a koszos pólója meg nem gátolja ebben ő is ott lesz este a Tököli Sportcsarnokban. Faragó Bálint is felépült kisebb sérüléséből és szakosztályvezetőnk is letöltötte büntetését, így amennyiben vezetőedzőnk úgy dönt Sztranyovszky Márk is bevethető. 

Váruk minden kedves szurkolót a Tököli Sportcsarnokban 20:30-kor kezdődő összecsapáson, szurkoljunk együtt a TFSE-Futsal Szertársport.hu első idei győzelméért!

Hajrá TF!
#tfsefutsal #szertarsport #szigetszentmiklós #rangadó #tökölispcs 
FB

Vélemény, hozzászólás?