Processed with VSCO with  preset

Futsal Férfi: Új szezon, új remények

Megkezdi a 2017/2018-as futsal szezont a FTSE-Futsal Szertársport.hu csapata. Sok változáson ment át nyáron az együttes, most megpróbáljuk kicsit összeszedni, hogy mi történt, ki jött, ki ment és mit várhatunk csapatunktól, illetve a versenytársaktól idén. 

Kezdjük el a fejénél, mint nyilván sokan tudjátok csapatunk vezetőedzőjét az idei nyártól számítva már nem Póta Balázsnak, hanem Csopaki Istvánnak hívják. Zezével már beszélgettünk, de a könnyebbség kedvéért itt megtekinthetitek.

A csapatban is több változás történt, Csernay Dáviddal kezdjük, bár nem távozott, ám mégis kiválása sajnálatos és mint csapattárs hiányolni is fogom Csernát, hisz ha lehet mondani ő a mi vagyis a TFSE felfedezettje. Dávid tanulmányai miatt nem áll ebben az évben csapatunk rendelkezésére, de reméljük NBIII-as csapatunkban még egyszer-egyszer feltűnik neve az eredményjelzőn. Minden meccset figyelembe véve 58 góllal terhelte meg az ellenfelek hálóját mindezt 93 TF címeres mezben lejátszott meccsen tette meg. 
A további változások történtek még Fézler Máté két év és 22 tétmeccsen szerzett gólja után nagy pályás karrierjére összpontosít, Illovai Balázs a Kincsem Lovaspark csapatát választotta, Horváth Márió a Bőny csapatához tért vissza, Meggyes Balázs pedig felhagyott a futsallal.

Lássuk az érkezőket. Talán a legnagyobb erősítés a Fradiból érkező Szabó Zsolt, szintén az NBI-es Veszprém csapatából érkezett Gulyás Márk és Petróczi Márton, Dunaferr csapatától érkezett Horváth Szabolcs, bár rá keresztszalag szakadása miatt még hosszú felépülés vár. A Kincsem Lovasparktól érkezett hozzánk Mányi Zsombor.  Az NBI-ben szereplő Aramis csapatától több játékos is csatlakozott keretünkhöz Zeze hívó szavára, a kapus Haáda Kada, és a mezőnyjátékosok közül Korozmán Krisztián, Kádár Máté, Laczkó Benedek, Mányi Domonkos, Pap Zsombor, Katona Balázs. Valamint érkezett még a csapathoz Mohácsi Márk.

Ami a változásokat érinti hazai pályánk ebben az évben már nem az Üllői Sportcsarnok, hanem a BMTE Sportcsarnok lesz. 

2017/18-as Férfi Futsal NBII Nyugati csoportjában szereplő TFSE-Futsal Szertársport.hu kerete:
Kapusok: Szűcs Lajos, Lieszkovszky Zalán, Haála Kada
Mezőnyjátékosok: Bakay Ferenc, Balazsin András, Csizmadia Gergő, Demeter Viktor, Faragó Bálint, Gulyás Márk, Horváth Gábor, Horváth Szabolcs, Katona Balázs, Kádár Máté, Korozmán Krisztián, Laczkó Benedek, Mányi Domonkos, Mányi Zsombor, Mohácsi Márk, Pap Zsombor, Petróczi Márton, Simon Ádám, Szabó Zsolt
Vezetőedző: Csopaki István

Tehát ezzel a kerettel vágunk neki a bajnokságnak, a bajnokságnak ami hétfőn már meg is kezdődik. Első meccsünkön idegenben lépünk parkettre az Airnergy FC ellen. Már találkoztunk velünk a 2015/16-os idényben oda-vissza sikerült megverni a fiatalokból álló tehetséges csapatot. Tavaly a középső csoportban szerepeltek és nem is rosszul bejutva a rájátszásba épphogy lecsúsztak a dobogóról. 

Négyen egész biztosan nem állnak Csopaki mester rendelkezésére sérülés miatt, Horváth Szabi keresztszalag szakadásából lábadozik, Csizmadia Gergő bokaszalag húzódás miatt nem lehet velünk, Faragó Bálint Veszprém elleni edzőmeccsen szedett össze egy kisebb sérülést, Korozmén Krisztián pedig térdszalag húzódás miatt nem lehet jelen hétfőn este. 

Csapatunk, tehát hétfőn este 19.30-kor a Gyulai István Általános Iskola sportcsarnokában megkezdi a szezont, várunk mindenkit sok szeretettel!

Hajrá TF!
#tfsefutsal #szertarsport #szezonkezdet #újjátékosok #távozók #airnergy
FB

Vélemény, hozzászólás?