FB_IMG_1500671050233

Kosárlabda női: Csajok az Európa-bajnokság elődöntőjében

Kosaras lányaink újra bizonyítják, hogy komoly játékerőt képviselnek, most épp az egyetemek közti Európa-bajnokságon.

A hazánkban megrendezett Egyetemi Kosárlabda Európa-bajnokság csoportkörében sima győzelmekkel megszerezve a csoport első helyét jutottak be a negyeddöntőbe. 

“Boros Zoltán (TFSE): – A csoportmeccseink alapján utólag el kell ismerni, volt némi szerencsénk a sorsolásnál, a csoportbeosztásnál, a vártnál jóval könnyebben sikerült elérni elsődleges célunkat, a legjobb nyolc közé jutást. Az elsődleges célt tehát elértük, de természetesen nem szeretnénk itt megállni. Nagyon remélem, nem üt vissza, hogy eddig nem ütköztünk nagyobb ellenállásba, az biztos, hogy mostantól az eddigi két találkozónknál sokkal nehezebb mérkőzések következnek, s erre – elsősorban fejben – fel kell készülniük a lányoknak.” (Forrás: mozduljra.hu)

A negyeddöntőben a horvát Eszéki Juraj Strossamyer Egyetem az ellenfél ma koradélután. A lányok egész meccsen meggyőző játékot mutatva magabiztosan jutottak az elődöntőbe. 

TFSE – Eszéki Juraj Strossamyer Egyetem (horvát) 63-32  (28-3, 10-13, 15-7, 10-9)

TFSE: MIHÁCZI 9, Gereben 6, KARLÓCAI 7/3, NÉMETH A. 19, Varga B. 2. Cs.: SHIRIAN 10, Kováts G. 4, Magyar B., SZELI 6, Czivinger, Sándorfi.

Az elődöntőt holnap 13:45-kor játsza csapatunk, kemény menet lesz, ám amennyiben az eddigi formát tudják hozni a lányok akkor egyenes az út a döntőbe.FB_IMG_1500671044162

Hajrá csajok, hajrá TF!

FB

Vélemény, hozzászólás?