magnetKAP

Elindult az idei Közösségi Adományozási Program

Ha te is a MagNet Magyar Közösségi Bank ügyfele vagy, támogathatsz bennünket a rád eső nyereségrész 10%-ával május 15. és június 25. között.

A Közösségi Adományozási Program (KAP) keretében az ügyfelek rekord összegű 72 millió forintot osztanak szét a Bank felületein keresztül, az általuk kiválasztott civil szervezetekre leadott szavazataikkal. Így kínálnak lehetőséget arra, hogy ügyfeleik számukra fontos célokat támogathassanak a bank nyereségéből, s létrejöjjenek olyan projektek, melyek hozzájárulnak közvetlen környezetünk fejlődéséhez.
Tudtad, hogy minket is támogathatsz a MagNet Bank Közösségi Adományozási Programjában? Az ügyfelek döntenek a rajtuk kimutatott teljes banki profit 10 százalékáról, társadalmi ügyek támogatásáról. Mi is benne vagyunk abban a 80 civil szervezetben, akik támogatáshoz jutnak az ügyfelek döntése által! Nézd meg a projektünket itt:
KAP_2017_3
Ismersz MagNet Bankos ügyfeleket? Ha igen, bátran ajánld nekik  szervezetünket a Közösségi Adományozási Programban(KAP), mely által most támogathatják projektünket a banki nyereségrész 10%-val! május 15. és június 25. között. Élj a lehetőséggel, és segíts egy jó ügyet a Bank nyereségéből: honlapon, NetBank felületen, vagy személyesen bankfiókokban.
Hogyan rendelkezz?
NetBank felületeden, telefonon  -06-1- 428-88- 88- és személyesen bármelyik bankfiókban, valamint honlapon keresztül is megteheted egyéni kódszó megadásával.
Támogatnál még?
Ha használsz bankkártyát, válassz minket a Segítő Bankkártya Programban, hogy vásárlásaid összegének 1-3 ezrelékével is támogassa ügyünket a Bank.

Vélemény, hozzászólás?