14291686_1263724273646281_100419294607621815_n

Női Futsal: Soha sem szabad feladni!

Női csapatunk a sikeres alapszakasz után az NB II-es bajnokság felsőházi rájátszásában próbálja a legtöbbet kihozni magából. Egymást követő két hétvégén is 2 gólos hátrányt sikerült ledolgozni az utolsó percekben.

Előbb az NBI-es Hajdúböszörmény második csapata látogatott hozzánk a Fáy utcába, ahol a találkozó esélyesei a vendégek voltak, hiszen a mérkőzés előtt az összes rájátszásbeli mérkőzésüket megnyerték. Aztán egy nagyon bátor és nagy kedvvel játszó TF-el találták szembe magukat a pályán, az első félidő játékképe alapján nem lett volna meglepő ha a hazai csapat előnyre tett volna szert, de 0-0-ra álltak a felek. Aztán egy gyors gólváltással indult a második játékrész, a vendégek góljára Bagdi Csilla tudott válaszolni egy hatalmas felső-sarkos bombával. Ezután sajnos két szabadrúgás góllal már 3-1 re módosította az állást a Hajdúböszörmény. A végjátékban aztán nagyon felpörgött a TF és az agresszív letámadásnak, a türelmes játéknak, a hatalmas szívnek meglett az eredménye. Előbb Molnár-Sáska Ildikó piszkálta a labdát a kapuba egy szép támadás végén, majd az utolsó percben ismét Bagdi Csilla volt eredményes egy jól eltalált lövésből.futsnő

Úgy tűnik, hogy ez a forgatókönyv elnyerte a lányok tetszését, hiszen a következő fordulóban Szegeden vendégeskedtünk és a végeredmény hasonlóképp alakult ki a Szt. Mihály csapata ellen. Szűkös kerettel utaztunk az ország déli részébe, de eltökélt szándéka volt a csapatnak a jó eredmény elérése. Az első félidőben mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, de a szerencse a hazaiak mellett volt és egy kipattanó labda a kavarodás után végül utat talált a hálónkba. A második félidő is ebben a mederben folyt tovább. Helyzetek itt is, ott is, majd újabb Szt. Mihály gól és már csak 5 perc volt hátra a mérkőzésből. Ám a lányok nem adták fel, s dacolva a fáradtsággal új erőket mozgósítottak. Bozsik Nikolett egy 10m büntető kipattanóját a kapus felett a hálóba emelte, ezzel izgalmassá téve az utolsó két percet. Aztán a nagy akarás ismét gólt eredményezett, egy lecsorgó labdára Bagdi Csilla érkezett, megelőzve annak földre hullását és az ellenfél kapusát a felső sarokba lőtt. A végén aztán kevésen múlott, hogy elmaradt a győzelem, hiszen az utolsó másodpercekben még kimaradt egy TF 10m-es.

A csapat részéről elismerést érdemlő teljesítmény, hogy kétszer is vissza tudott kapaszkodni a sírból és az elveszettnek tűnő mérkőzéseken mégis pontot szerzett. Ezek a tettek jobban összekovácsolják a lányokat és erőt adhatnak a folytatásban is.
Hétvégén a rájátszásban eddig hibátlan listavezető Gyulához látogatunk, ahol bravúrra készülünk.

Hajrá TF!
#tfsefutsal #hölgyek

Vélemény, hozzászólás?