vuatf5-15

Jöhet a rájátszás

Tét nélkül, de helyenként jól játszva hoztuk el a három pontot Pestszentlőrincről. Péntek este futsal csapatunk lejátszotta utolsó alapszakasz mérkőzését, az ellenfél már a meccs előtt biztosan a bajnokság második felében végző Városgazda Utánpótlás Akadémia volt.

Ellenfelünk érdekes taktikával futott ki a parkettára, hisz az első másodperctől kezdve “ötanégybe” próbálkoztak a gólszerzéssel, bár ez inkább nekünk jött össze. Első félidő végére az eredményjelző 4 gólnyi különbséget jelzett, a javunkra.vuatf5-152
Második félidőben már érződött ellenfelünkön, hogy elvesztette a motivációt. Bár összesen sikerült 5 alkalommal is bevenni Szűcs, illetve Lieszkovszky kapuját, ám még így is jelentős lett a különbség a két alakulat között.

A meccs forgatókönyvében mindenképp említésre méltó, hogy a két játékosunk neve mellett is 4 egység szerepelt a jegyzőkönyvben, az egyik mesternégyest játékos edzőnk Póta Balázs, míg a másikat Bakay Ferenc szerezte. Ami ennél is nagyobb meglepetés, bár aki ismeri Lieszkovszky uraságot tudja, hogy kapusunk technikailag képzett. Na és történt ugyanis a mérkőzés második félidejében, hogy az ellenfél létszámfölényben támadott, a támadás remek kapusunk kezében halt el, ő pedig egy példásan kivitelezett mozdulattal juttatta a bőrbogyót a hazaiak kapujába.

Ebből a meccsből azonban nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, ugyanis jóval keményebb párharcok várnak csapatunkra. Jól játszottunk, sok gólhelyzetből sikerült sokat értékesítenünk ami kifejezetten pozitív változás az elmúlt időszakot figyelembe véve.

Városgazda Utánpótlás Akadémia – TFSE Futsal
5-15 (2-6)
Gólszerzők: Póta(4), Bakay(4), Demeter(2), Simon(2), Balazsin, Faragó és Lieszkovszky

A folytatásban következik a rájátszás, ahol a bajnokság első hat helyezett csapata oda-vissza játszik majd egymással, hogy kiderüljön melyik csapat jut be az NBII negyeddöntőjébe. Négy csapat neve már ismert, azonban a ötödik-hatodik helyért még három csapat versenyzik. Kis lépéselőnyben jelenleg ötödik helyen, de már összes meccset lejátszva a 5Stars csapata 29 ponttal, jelenleg hatodik helyen a egy pont hátrányban, de hétfőn játssza utolsó meccsét a Pizza King-Csep-Gól, ők amennyiben megverik a Törökbálinti FS-t biztosan a rájátszás résztvevői. Valamint ugyanannyi ponttal, mint a Csep-Gól jelenleg hetedik helyen, de szintén hétfőn játszva utolsó meccsét a jól hajrázó Tihany csapata, az ő ellenfelük a már biztosan alapszakasz győztes BME lesz.

Sorsolás jövőhét közepén!

Hajrá TF!
#tfsefutsal #hajratf
FB

 

Vélemény, hozzászólás?