Egyetemi 2016-2017 4.forduló 2

Egyetemi futsal: Nagy lépések a Final4 felé, kezdődik a MEFOB

Egyetemi csapatunk is parkettre lépett a héten. Szombaton igencsak nagy feladat várt egyetemistáinkra, hisz két meccset is kellett vívniuk és mind a kettőt szombaton. Szintén nehezítette a feladatot, hogy a versenysorozat szervezői nem túl szerencsés módon a nagy pályás bajnoki rajtra időzítették az idei második fordulót, talán ha körültekintőbbek még kiválóbb fordulót tudhatnának maguk mögött.

No, de vissza csapatunkhoz. Akármennyire is nehezen állt össze a keret a szombati napra, az eredmények azt mutatják, hogy a legjobb keret utazott a Budafoki csarnokba. Két meccs, hat pont kell ennél több? A vezetőség erre a hétvégére 3 ponttal tervezett, így elegendő lett volna az egyik mérkőzést megnyerni, ám a fiúk megmutatták mennyire akarják az újabb sikert, hisz oroszlánként küzdve tettek meg minden tőlük telhetőt.

Első meccse a Bodon FC Pázmány csapatát verte csapatunk 5-3-ra, majd a második meccsen a bajnokság jelenlegi éllovasát az ELTE-BEAC-PPK csapatát sikerült felülmúlni 2-1 arányban.Egyetemi 2016-2017 4.forduló

Bodon FC Pázmány – TFSE Futsal
3-5 (2-1)
Gólszerzők: Bagó(2), Csizmadia, Csernay és Posta

ELTE-BEAC-PPK – TFSE Futsal
1-2 (0-1)
Gólszerző: Csizmadia és Czibere

Még négy meccs vár csapatunkra a bajnokságban, lesz egy igazi rangadónk is a következő fordulóban, hisz a tavalyi döntő két résztvevője játszik majd egymás ellen. Komoly lépést tettek a fiúk a Final4 felé, hisz a harmadik helyen állunk nagy eséllyel idén is ott leszünk, hogy megpróbáljuk megvédeni bajnoki címünket.

Egyetemi csapatunknak azonban más kötelezettsége is van jövő héten, hisz szerdán a Magyar Egyetemek és Főiskolák Országos Bajnokságának keretei között utazik le Kaposvárra, hogy a helyi egyetemmel mérje össze erejét.

Hajrá TF, hajrá egyetemi sport!
#tfsefutsal #egyetemi
FB

 

Vélemény, hozzászólás?