vuatf

Alapszakasz utolsó “tét”meccse

Holnap játssza futsal csapatunk az utolsó alapszakasz mérkőzését az idei bajnokságból. A tétmeccs jelző ugyan nem feltétlenül fedi a valóságot, hisz a péntek 21.00-kor kezdődő Városgazda Utánpótlás Akadémia elleni összecsapásnak a bajnokság további alakulása szempontjából nincs jelentősége.

A hazai csapat 24 pontot szerezve jelenleg a 8. helyen áll, a felsőházi rájátszást jelentő 6. helyen álló csapatnak 4 egységgel többje van, így az előzés már matematikailag sem megoldható. Ebből fakadóan az is kiderült, hogy a XVIII. kerületi csapat jövőre a harmadik osztályban folytatja.

Ja igen mi! Hát sikerült kicsit elcsúfítanunk az alapszakasz végét, jelenleg a dobogó legalsó fokán toporgunk. Nekünk ugyan matematikailag még van esélyünk a második helyre ugrani, ám ahhoz a Szigetszentmiklós csapatának hazai környezetben kéne vereséget szenvednie a sereghajtó AC Villám csapatától. Valljuk meg az egy óriási csoda lenne.

Ugyanakkor kemény meccsre van kilátás, hisz az ellenfelünk amennyiben teli kerettel tud megjelenni az összecsapáson, akkor biztos lesz pár kellemetlen pillanat számunkra a mérkőzés folyamán. Ám azt tisztáznunk, kell hogy a tihanyi “feketehétfő” csak egy kis megingás volt és nem a lejtmenet. Még messze a bajnokság vége, ki tudja mit tartogat számunkra a Városgazda utáni 10 meccs, de az biztos hogyha a munkát belerakjuk, így mint az elmúlt másfél hétben, akkor lesz pillanat még örömködni.

Egy szó, mint száz holnap bajnoki, egy futsalberkekben szentélyként kezelt létesítményben fejezzük be az alapszakaszt. Várunk minden érdeklődőt és szurkolót sok szeretettel!

Városgazda Utánpótlás Akadémia – TFSE Futsal
2017.02.24. 21.00, Lőrinci Sportcentrum

Hajrá TF!
#tfsefutsal #hajratf

FB

 

Vélemény, hozzászólás?