edzeselmelet_00_cimlap_20160830_01.indd

EDZÉSÉLETTAN (Radák Zsolt)

A kiadvány nemcsak terhelés-élettani könyv, hanem az edzésmódszerek hátterére és okaira is keresi a választ és módszereket is ajánl az edzéscélok megvalósításához. Részletes információkat ad az alapvető sejtfolyamatoktól az izomrendszer bemutatásán át az alkalmazkodás, fáradtság, képességfejlesztés, sporttáplálkozás, prevenció és sportgenetika témakörén keresztül a testedzés és öregedés összefüggéséig.
EDZÉSÉLETTAN (RADÁK ZSOLT KÖNYVE)
Radák Zsolt EDZÉSÉLETTAN című könyvének első kiadása 1 hónap alatt elfogyott!
Az ÚJ, ÁTDOLGOZOTT könyv MÁR MEGRENDELHETŐ!
(A rendelést a konyv@sportorvos.hu e-mail címen lehet leadni)
A tartalomból:
Izomrendszer, izomműködés / Inak és kötőszövetek / Alkalmazkodás, fáradás, túledzés / Erőfejlesztés elmélete és gyakorlata / Állóképesség elmélete és fejlesztésének gyakorlata  / Gyorsaság / Ízületi mozgékonyság / Sporttáplálkozás / Prevenció és testedzés / Testedzés és öregedés / Sportgenetika

A kiadványt utánvéttel az Ön által egy megadott címen tudja átvenni. Utánvétes, házhozszállítás esetén (melyet a DPD cég végez) a könyv és a szállítás díja együttesen 5600,- Ft (belföldi szállítás esetén / ára 5000,- Ft/db + 600,-Ft/alkalom szállítási felár / jelezzük, hogy a szállítási ár nagyobb részét kiadó magára vállalta). A kiszállítás kezdetén e-mailben értesítést kap a DPD-től, melyben jelzik a várható szállítási időt is. A levélben megadott hivatkozási számmal lehetősége lesz az időpontot módosítani is. Kérjük, hogy a szállítás megkönnyítése érdekében a KÉZBESÍTÉSI ill. SZÁMLÁZÁSI CÍMÉN kívül egy TELEFONOS ELÉRHETŐSÉGET is adjon meg! 

MEGRENDELELM A KÖNYVET !!

Vélemény, hozzászólás?